çok tatlı bi takım :103:
hheheh tesadüfe bak
Canımm bu takım çok güzel bizde nişanlımla 3 ay önce internetten bulmuştuk markasını bir türlü belirleyemediğimiz için aynısını yaptırdıkgerçekten çok hoş bir takıımm
çok fazla yastığı var..
benimde bu tarz aa köşe değil..
evimde yayıntı olmasa bile dağınık görünmesine sebep oluyor o yastıklar..
çünkü kullandıkça yastıklar şekil değiştirip iğrenç bir görüntü sergilemeye başlıyorlar..
amin canım sağ ol. konuşarak hallettik herşeyi
allah mutlu etsin hayatım
hheheh tesadüfe bak
Canım yastıkların çokluğuna aldırma kullanımı daha kolay hijyen konusunda yastıkların kılıfını çıkar at makineye oh miss
Hem istediğin yastığı alıp kombinde yapabilirsinnn
Bu koltuk takımına bayıldım sizce nasıl
çok hoşmuş pudra rengine bayıldım
Bu koltuk takımına bayıldım sizce nasıl
çok hoşmuş pudra rengine bayıldım
ben de ona vuruldumçeyiz topiğime baksan hepsi pembe
ayy bayıldım çok tatlıııben de istiyorum yaa ama ben evlenene kadaar ohoooo
Tamam canım. çok üzülmüştüm olumsuz yorumları okuynca. zaten daha evliliğimize 1 yıl var söz nişan yok ortada daha ama araştırıyorum şimdiden evimiz için iyisi olsn dye
Şimdiden beyaz eşyalarınızı alın tavsiyemBiz nişanlımla 6 senedir beraberiz ben lisedeyken o beyaz eşyalarımızı aldı mağazada bekletti hep o eşyalar güncellendi aynı modelin bir üstü ile Şimdiden böyle şeyler bakman daha iyi canım hem huzur veriyor hemde inan herşeyin daha bir hoş oluyor Olumsuz yorumlara bakma sen ben çevremdeki herkese gösterdim herkes bayıldı Açık renk olduğu için çabuk kirlenebilir ama kumaşını kir tutmayan alırsan dahada rahatlarsın hem kirlensede halı yıkama makinesiyle yıkayı verirsin canımm
Benim bayıldığım koltuk takımı moda life mağazalarında var aynı resim benim bilgisayarımda da kayıtlı kısmetse bende oturma odası için bu takımı düşünüyorum :)) rengi modeli herşeyiyle kusursuz bence :)
Cok hos cok zarif bence canimaldiniz mi yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?