kızlar ben anne olmuşum bilmeden...

evet ASıYANCIĞIM, tebrik ederim çok güzel ifadelendirmişsin.. sen de benim gibi yazmayı ve anlatmayı seviyorsun
ben de geçen yıldan bu yıla günlük yazıyorum.. hep bebeğime olan özlemimi, bir gün gelecek ümidini, bazen karamsarlıklarımı bazen ise içimdeki müthiş çoşkuyla yazıyorum....

bebeğimizin olmasını beklerken elimizde olmadan çok yıpranıyoruz.
çok uzun zaman olmuş hayata çoşkuyla gülümsememişim.... her geçen gün esir almış beni bu özlem.. esaretinden kurtulmalıyım artık ama nasıl?
bu aralar kendimi uzak tutmaya çalışıyorum bu düşüncelerden, ne kadar becerebilyorsam işte...

bende boyle hissetmistim aynen boylehamile kaldigimi ogrendigimde..yillarca ikinci bebegmi bekledim saniyordum ki cift cizgiyi gorunce gozlerim yaslarla dolacakti,saniyordum ki doktor "hamilesin"kelimesini soyleyince diz baglarim cozulecekti ama bunlardan hic biri yasanmadi iste aynen senin gibi..ama bu tabi ki mutlu olmadigimizi ifade etmiyor bence daha buyukbir sey ifade ediyor..bu dusunceye ne kadar inandigimiz ne kadar sadik kaldigimiz,o derece inanmisiz ki..butun evren el ele verdi ve nihayet sonunda bize ikinci bebegimizi mujdeldi...Allahima sukurler olsun..

seni anlayabiliyorum canımm bende bekliyorum anne olmak için çaba harcıyorum ama bazende düşünüyorumm olunca nolcak acaba ben yıllardır dua edip istemekten bıkmışım sanki gibime geliyo

canım inşallah allah sanada yavrunu bağışlar.:Saruboceq:

beni anlamana o kadar sevindim ki..senin yazdığın iki cümle bile anlatmaya yetti tüm duygularımı.umarım isteyen herkes bebişine kavuşur.bebeği olmayan annelerde üzülmesin.çünkü annelik sadece bebeği kucağına aldığında yaşanmıyor.annelik bebek istediğimiz an başlıyor.

yazmayı seviyorum çünkü duygularımı anlatmaktan kaçınmayan bir insanım.daha doğrusu yaşadıklarım beni itiyor buna.bebek özleminin içime çöktüğü an olmadığı zamanlarda öylesine kapamıştım ki kendimi.benim çocuğum olmayacak mı,allah bana bir evlat vermeyecek mi vs..hep bu düşüncelerle doldu beynim.ama sabır ya..allah görüyor yürekten isteyeni..şimdi bebeğim karnımda..allahım sen isteyen herkesin gönlüne göre ver yarabbim.:Saruboceq:

dedim ki acaba bu duyguları yaşayan tek insan ben miyim..herşey öylesine karmaşık ki.seninle aynı duyguları hissediyorum.bebeğimi seviyorum..ama sanki ondan öncede yaşadım tüm duyguları..pozitif olduğunu görünce okadar mutlu olmuştum ki..ama tahmin ettiğim gibi değil..sanki normal birşeymiş gibi,daha öncede hamile kalmışım gibi hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…