- 8 Şubat 2009
- 873
- 32
-
- Konu Sahibi asiyan_1010
ne kadarda olsa insan heycanlanır bence .......
Cok guzel bir yazi asiyan_1010...yuregime dokundun.
Edebi yönünün kuvvetli olduğu çok belli ama ben seni tam olarak anlayamadım canım. Yani, 3 yıldır özlemini çektiğin bebeğin şuan karnında ve sen artık onun özlemini, heyecanını duymuyor musun mu demek oluyor ?? Ben böyle anladım ve çok ilginç geldi yazın bana bu nedenle.
Edebi yönünün kuvvetli olduğu çok belli ama ben seni tam olarak anlayamadım canım. Yani, 3 yıldır özlemini çektiğin bebeğin şuan karnında ve sen artık onun özlemini, heyecanını duymuyor musun mu demek oluyor ?? Ben böyle anladım ve çok ilginç geldi yazın bana bu nedenle.
hayırlı, uğurlu olsun..sağlıkla doğsun yavrun inşallah cnm..
nasil guzel bir yazi
ben de cok uzun bekleyenlerdenim hala da bekliyorum bir kez hamile kalmistim uc ay surdu garip ama yazdiklarina benzer duygular yasamistim bilmiyorum sende de var mi kendimi yorgun hissetmistim....21 ay beklemistim bebegimi cunku......
seni cok iyi anladigimi dusundum okurken.
tabii ben biraz da yasadiklarimizin cok agir oldugunu dusunuyorum ek olarak, cok yipraniyoruz; kadinlar kulubunde birisi "farkettim ki ben hayati degil onumuzdeki o ayi yasiyordum sadece tek derdim buydu" yazmisti. ne kadar dogru hatta bir ayi bile degil ovulasyon gunu ve regle gununu sadece!!
elde mi hayir degil, abartiyor muyuz hayir yasamayan asla anlamaz bizim en buyuk derdimiz su an hamile olmak degilki "acaba asla anne olamayacak miyim korkusu"............
simdi keyfini cikar bizim icin de, saglikla mutlulukla huzurla kavusun bebeginizle birbirinize
cok uzun beklemediysen oyle gelmesi normal. yasamaz mi asiyan sadece hamile kalinca anne olunmuyor hasretle beklenirken de anneyiz biz diyor.
Annelik başka bişey gerçekten ......iç güdü garip bi duygu Allahın kadınlara armağanı bence ...bebeğimiz olmasada çocu zaman kabarır içimizdeki annelik...çok güzel anlatmışsın canım mükemmel bir anne olacaksın gibi bebeğin çok şanslı :)
çok düşündüm bunu aslında.3 yıl boyunca her an hasretle beklediğim içimi kavuran beni hayata küstüren bu bebek özlemi bu kadarcık mıydı yani..sanki özleyen hasretle bekleyen ben değilmişim giibi..hamile kalmadan önce derdim ki,hamile kalırsam hayatımın en büyük mutluluğunu yaşayacağım..ama öyle değilmiş..nasıl anlatayım,sanki ozamanlar düşündüğüm kadar mutlu olmamışım gibi geliyor bana..sanki 20 tane çocuk doğurmuşum gibi bu ilk gebeliğimi büyük bir olgunlukla karşıladım..tahmin ettiğim gibi sevinemedim..daha önceden çocuğum varmış,ve ben bunu daha önce yaşamışım gibi..inanın bana ama gerçekten ben bu duyguyu yaşadım sanki..çok öncelerden..bebeğim gelmezken,onun özlemini çekerken sanki ben bunları ozaman yaşamışım..çok garip..o kadar garip ki,şimdi yapacaklarımı aslında daha önce yapmışım..örneğin bebeğimi karnımda okşamak onunla konuşmak,ona birşeyler örmek,beğendiğim şeyleri o olmasada almak..sanki içimde o varmış ki koşarak çıktığım merdivenlerde yavaşlamak onu düşünerek uyumak...yoksa annelik benim içimde mi varmış?bilmiyorum.kızlar ben anne olmuşum bile bilmeden..o gelmeden önce ben anneliği yaşamışım..şimdi bakıyorum da her elimi karnıma koyduğumda diyorum ki ben zaten anneyim..o olmadan gelmeden öncede bu böyleydi...hiç çocuğu olmayan bir anne adayı bile aslında yüreği kocaman bir ANNE DİR...