Kızlar belirtisi olmadan hamile olduğunu anlayan oldu mu

Hayirligunler678

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
884
242
23
Kızlar merhaba burda tam 14 aydır gebe kalmaya çalışıyorum. Yaşım daha küçük 23 yaşındayım. Bi doktor yumurtalıkların tertemiz dedi. Bi doktor Pkos dedi ( pkos diyen geçen gün hapse girdi tecavüzden) belki doğru belki yanlış bilmiyorum 3. Doktora gideceğim bu ay adetimin 3. Günü. Ama şöyle bişey var. Adetime 4 gün kaldı ama ben her ay adet belirtisi yaşayan biriyim. Vajinama acı vurar 6 gün kala başlar. O acı dan anlarım. Bu ay ilk defa hissetmedim hiç sadece göğüslerim acıyor ve bazen sağ bazen sol kasığımda hafif bi ağrı gibi bişey giriyor çıkıyor. Bilmiyorum adet belirtim yok. Bu ay ilk defa yumurtlama günümden sonra bel ağrısı yaşadım sırt ve bel in arası gibi bi ağrı değişik olarak. Sizce varmıdır yaşayan var mı bu durumu

Hiç belirtim yoktu ,adetime 3 gün vardı 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim
Suan 8.hafta icindeyiz
Cunku pcosum belirti arayacak durumda degilim tedavisiz olmuyordu kendiliginden oldu

Hiç belirtim yoktu ,adetime 3 gün vardı 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim
Suan 8.hafta icindeyiz
Cunku pcosum belirti arayacak durumda degilim tedavisiz olmuyordu kendiliginden oldu
Maşallah canım bende merak ediyordum belirti yaşamayan bar mı diye yumurtlama günlerini değerlendirdim yumurtlama gününden beri sadece göğüs ağrım var başka bir ağrım yok umutsuzlaşyıö kaşık ağrısı olmayınca yoktur diye düşünüyorum ama daha beklemedeyim bugün yumurtlamadan sonra 10.gün

Tecavüzden hapise mi girdi doktor

Ben olsam o doktorun dediği hiç bir seye inanmazdım sapık niyetli tedaviye gelsin gitsin diyede söyler bu tarz sapıklardan herşey beklenir

Başka iyi bir doktora git iyi araştır tabiki

Ve yaşın daha 23... kaç yıllık evlisin 14 aydır gebe kalmak için uğraşıyorsun ...senle yaşlar ünide okuyor ne bileyim çok erken bi yaş 23 Yaş

Ben ovu testi cok kullandım hatta kullandıgımda cok strese girdigim icin bıraktım zaten tedavisiz olamayacagıma inandıgım icin en son artık saldım kafamdan attım dedim arabanın odemesi bitsin tup bebek borcuna gireriz Rabbime biraktim
İnsallah senin pozitiftir canim

Ayy canım inşallah ben baya yıldır hep ovalüsyonla takip ettim adetlerim düzensiz ve yumurtlamam hep değişiyor diye 5 tane gebelik kaybım oldu inşallah Allah nasip eder bu ay ama olmazsa bende aralıkta tüp bebeğe başlayayım artık diyorum kendiliğinden olmasını çok istiyordum düşük yaptıklarım hep kendiliğinden olan gebeliklerdi ama işte böyle durumum

Oyy cennette bekleyen bebisler var
Sorun ne peki galiba hicbir sorun yoktu dimi denk geliyorum yorumlarina aklimda oyle kaldi

Benimde dusugum var ve o dusuk sonrasi ne tedaviler gordum de bebegim olmadi 2 sene sonra Rabbim nasip etti

Allahim cuma gununun yuzu suyu hurmetine insallah nerede kim anne olmak istiyorsa kucagini bos birakmasin dualarini geri cevirmesin
Evlat hasretiyle kimseyi sinama Rabbim

Şuana kadar hiç ilaç tedavisi bile görmedim genetik test yaptık normalde doktorlar olur normal dediler hsg teklif ettiğim halde ona bile gerek yok dediler bende ozaman onları dinledin gebeliklerim hep ilk 3 sene içinde olmuştu son 1,5 senedir gebe kalamayınca hsg yani rahim filmi çektirdim çektirdiğim doktor normal dedi ben kendim görüntüye baktım bariz t rahimdi sonra birkaç farklı doktora gösterdim hepsi t rahim bu histeroskopi olman lazım dedi bir profesör de histeroskopi oldum hatta kendisi normalde tüp bebek doktoruyla artık tüp düşünüyoruz hocam dedim bana sen tüp bebek hastası değilsin dene olur dedi hatta bu rahimle gebe kalman bile mucize olmuş dedi dene olur bebeğin dedi 3 4 aydır deniyoruz ama birley yok yaşımda geçiyor Oyüzden adet olursam ilaç tedavisi deneyeyim en azından aralık ayına kadar sonra tüp e başlarız yaşım 34 amh falanda iyi 3.06 çıkmıştı eşimin değerleri de normal ama gel gör ki olmuyor

Bu kadar genç yaşta kendinizi yıpratmayın biraz akışına bırakmanız lazım. Benim bata 1 hafta kala regl olacak gibi minik ağrılar başlamıştı 3-4 gün kala ise uyuklamaya başlamıştım otururken. Sağ ya da sol kasık ağrısı bir belirti mi bilmiyorum bebek oraya yerleşmiyor ki rahmin ortasına tutunacak.

Kendine biraz daha zaman ver bence baksana her seyi duzeltmissin
Kendiliginden hamile kalan birisin tup bebekle yipratma kendini ama dersen artik yoruldum tup bebek denemekte istiyorum sana kalmis canim
Amhmiz ayni hemen hemen
Ben yumurtalayamiyordum progesteronum hep 0,40 idi
Bilmiyorum ama boyle seyleri dinledigimde icimden bir ses hamile haberi gelecek diyor
Rabbim yuregini ferahlatsin canim insallah kendini duani yasarken bulursun

İlk hamileliğimde 8 hafta hiç belirtim yoktu. Regl günü lekelenmem geldi. Adet oldum sandım. O zamanlar regl öncesi belirtim hiç olmazdı. Bir bakmışım regl olmuşum şeklindeydi. Lekelenmeden sonra gelen giden olmayınca kan verdim pozitif. İlk denememizdi. Hemen olacak sanmıyordum. 2. Hamileliğiminde ilk hamilelik gibi olacağını sandım. İlk aylar olmayınca stres yapmaya başladım ve 2 yıl boyunca da olmadı. Normalde 30 günde bir olan regl düzenim kaydı. Hormonlarım değişti. Pcos olduğumu biliyordum ama belirtilerini hissetmiyordum stresle her belirtisini yaşadım. En son prolaktinim yükseldi. 2 yılın sonunda gebelik oluştu. Üzülmeyin yaşınız daha çok genç. Sağlıklı yaşam, hareket ve stresten uzak durarak gebelik oluşur.

Aminnn canım benim inşallah ya keşke bir mucize olsa yıpranma değilde yaşım geçiyor Oyüzden beklemeye çalışsak olacak mı belli değil Oyüzden başlayalım dedik ki tüpün de garantisi yok zaten Allahım hayırla sağlıkla versin inşallah banada isteyen herkese de

Ben de 32 yasindayim 33de dogurcam nasipse
Hastanede tanistigim bir abla vardı gecen yil kadin ilk evliliginde de ikincide de bebegi olmamis ve yasi 42 idi yumurtlama sorunu vardi doktorda kontrollere gidip gelirken tedavisiz hamile kaldi mucize
İcin rahat etsin diye anlatmak istedim

Benimde inşallah kendiliğinden olur inşallah işte bugün yumurtlamanın 10.günü daha test yapmadım eve gidince bir tane yapacam bakalım daha önce yumurtlamanın 10.gnü çıktığı olurdu inşallah vardır ama hiç belirtim yokya Oyüzden umudum yok sadece göğüs ağrısı var o da yumurtlama gününden beri var başka hiç bişey yok

İnsallah biseyler vardir canim illa belirti olacak diye bisey yok
Negatif çıkarsa daha erken oldugunu unutma

Canım ben hiç bir belirtim olmadan hamile olduğumu öğrendim. 4 gün gecikmişti adetim. Adet sancıları gibi hafif kasık ağrılarım vardı sadece başka da hiç bir şey yok. Test yaptım o gün öylesine negatif çıkacağını düşünerek. Anında pozitif oldu. Bugün de 4+6 haftalık hamileyim kan testi verdim beta hcg 3800 çıktı ama hala belirtilerim yok. Kasık ağrısı dışında. Bir de beyaz akıntı oluyor o kadar. Bu yüzden belirtin olacak da hamile olduğunu anlayacaksın diye bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…