Elmali cay Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Kasım 2023 282 124 31 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi tatlis96 #21 Tugce kirlangic .!.: Merhaba yorumunuzu okudum bir şey sormak istiyorum. Adetiniz nasıldı pıhtı var mıydı kanama çok muydu kanama renginiz nasıldı ? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Kanamam gününde ve herzamanki adet kanamam idi. 5 gün sürdü ve yoğundu da. O yüzden ihtimal vermemiştim gebeliğe
Tugce kirlangic .!.: Merhaba yorumunuzu okudum bir şey sormak istiyorum. Adetiniz nasıldı pıhtı var mıydı kanama çok muydu kanama renginiz nasıldı ? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Kanamam gününde ve herzamanki adet kanamam idi. 5 gün sürdü ve yoğundu da. O yüzden ihtimal vermemiştim gebeliğe
T tatlis96 Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2022 97 -1 28 22 Ağustos 2024 Konu Sahibi tatlis96 #22 Asli Miraz .!.: üstüne görme denen olay olabilir. Genişletmek için tıkla... O ne demek ki
Asli Miraz Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2022 1.107 1.029 33 22 Ağustos 2024 Konu Sahibi tatlis96 #23 tatlis96 .!.: O ne demek ki Genişletmek için tıkla... Adetine çok yakın bir zamanda yumurta oluşuyor ve dölleniyor bir şekilde ama adet gibi pıhtılı yoğun bir kanama değil ama kanama oluyor annem bende yaşamış aynısını ordan biliyorum
tatlis96 .!.: O ne demek ki Genişletmek için tıkla... Adetine çok yakın bir zamanda yumurta oluşuyor ve dölleniyor bir şekilde ama adet gibi pıhtılı yoğun bir kanama değil ama kanama oluyor annem bende yaşamış aynısını ordan biliyorum