Hayır yapmadım çünkü reglim biteli 10 gün olduGebelik testi yaptınız mı
Ayrıca iki kasığımııın ortasına doğru da bi ağrı var rahmimin oradaBu ay reglim 10 gün gecikti ve 2 ay boyunca duphaston kullandım regl düzensizliğim var diye . Ve geçen ay eşim ile beraber ovulasyonalrı güzel değerlendirdik. Fakat reglim bittikten sonra
Kasık ağrısı
Bel ağrısı
Belden sağ bacağa doğru ağrı
Ara sıra miğde de bulantı ve koku hassasiyeti
Lütfen düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz benimleteşekkür ediyorum
Eğer gebelik varsa çıkar zatenHayır yapmadım çünkü reglim biteli 10 gün oldu
Ama regli olmama 15 daha var , hala da çıkar mı sizde var iseEğer gebelik varsa çıkar zaten
Benimde oyle birsuru test yaptim silik cizgi var hepsinde adetim biteli 14 gun olduAma regli olmama 15 daha var , hala da çıkar mı sizde var isepeki bu hamilelik belirtileri olabilir mi regliden hemen sonra olan belirtiler
Test yaptinizmiAma regli olmama 15 daha var , hala da çıkar mı sizde var isepeki bu hamilelik belirtileri olabilir mi regliden hemen sonra olan belirtiler
Ayyyy hemen yazayım dedim, bu yazdıklarınız tabiki belirti olabilir. En çok ta koku hassasiyeti aşırı bir hassasiyet olur daha evvel olmayan. Ben test yaptırdim beta ve evde özel kendim negatifti. Kasık sancılarım yüzünden Dr a gittim adetim biteli 5 gün olmamıştı 1 aylık gebesin dendi. Sen yap testini, geç döllenme sebebiyle olabiliyor üstüne adet.Bu ay reglim 10 gün gecikti ve 2 ay boyunca duphaston kullandım regl düzensizliğim var diye . Ve geçen ay eşim ile beraber ovulasyonalrı güzel değerlendirdik. Fakat reglim bittikten sonra
Kasık ağrısı
Bel ağrısı
Henüz yapmadım korkuyorum açıkçasıTest yaptinizmi
Aaa gerçekten miAyyyy hemen yazayım dedim, bu yazdıklarınız tabiki belirti olabilir. En çok ta koku hassasiyeti aşırı bir hassasiyet olur daha evvel olmayan. Ben test yaptırdim beta ve evde özel kendim negatifti. Kasık sancılarım yüzünden Dr a gittim adetim biteli 5 gün olmamıştı 1 aylık gebesin dendi. Sen yap testini, geç döllenme sebebiyle olabiliyor üstüne adet.
Kan da da mi cikmamistiAyyyy hemen yazayım dedim, bu yazdıklarınız tabiki belirti olabilir. En çok ta koku hassasiyeti aşırı bir hassasiyet olur daha evvel olmayan. Ben test yaptırdim beta ve evde özel kendim negatifti. Kasık sancılarım yüzünden Dr a gittim adetim biteli 5 gün olmamıştı 1 aylık gebesin dendi. Sen yap testini, geç döllenme sebebiyle olabiliyor üstüne adet.
Evett çıkmamıştı.Kan da da mi cikmamisti
Ne zmaan cikti pekiEvett çıkmamıştı.
Adet oldum bitti 4 -5 gün sonra çıktı kandaNe zmaan cikti peki
Aaa masallahAdet oldum bitti 4 -5 gün sonra çıktı kanda
merhaba sonucunuz ne olduAaa gerçekten mitest yapmak istiyorum ama negatif çıkar diye de endişem var , ve aşırı duygusalım neden anlamıyorum
Ayyyy hemen yazayım dedim, bu yazdıklarınız tabiki belirti olabilir. En çok ta koku hassasiyeti aşırı bir hassasiyet olur daha evvel olmayan. Ben test yaptırdim beta ve evde özel kendim negatifti. Kasık sancılarım yüzünden Dr a gittim adetim biteli 5 gün olmamıştı 1 aylık gebesin dendi. Sen yap testini, geç döllenme sebebiyle olabiliyor üstüne
Merhaba yorumunuzu okudum bir şey sormak istiyorum. Adetiniz nasıldı pıhtı var mıydı kanama çok muydu kanama renginiz nasıldı ?Ayyyy hemen yazayım dedim, bu yazdıklarınız tabiki belirti olabilir. En çok ta koku hassasiyeti aşırı bir hassasiyet olur daha evvel olmayan. Ben test yaptırdim beta ve evde özel kendim negatifti. Kasık sancılarım yüzünden Dr a gittim adetim biteli 5 gün olmamıştı 1 aylık gebesin dendi. Sen yap testini, geç döllenme sebebiyle olabiliyor üstüne adet.
üstüne görme denen olay olabilir.Bu ay reglim 10 gün gecikti ve 2 ay boyunca duphaston kullandım regl düzensizliğim var diye . Ve geçen ay eşim ile beraber ovulasyonalrı güzel değerlendirdik. Fakat reglim bittikten sonra
Kasık ağrısı
Bel ağrısı