• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Bebişlerimize Web sitesi hazırlayalım

çok güzel olmuş bende başka bir siteden hazırlıyorum daha bitmedi bitince adresimizi veririm :)

canım cok güzel olmuş bende yapmayı cok istiyorum ama calışmaya başladığım için zor gibi görünüyo ama hergün biraz biraz uğraşıp yapıcam ben zaten herşeyini gün olarak bazılarını saat olarak world e yazıyorum ordan bu siteye geciririm saol paylaşımın için

ben resım koymayı beceremıyorum daha dogrusu bılgısayarda var sanırım sorun senınkı cok guzel olmus bebısın cok seker :nazar:

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş maşallah.ipek prenseste çok tatlı maşallah.Allah analı babalı büyütsün.bende başka bir siteden yaptım sadece resim koydum

megilara emeğine sağlık. Çok güzel olmuş siteniz. Bende özendim vallahi. Bebişim sağsalim doğsun bende yapmak isterim. Allah bağışlasın uzun ömürler versin bebişine.

kızlar siteye üye olun
gerisi kolay...ben bu siteyi 10 sene sonra kızımın okuyacağını düşünerek hazırladım...çok güzel olur 10 sene sonra bebişlerimiz okuyunca,sürpriz bile olabilir

megilera çok güzel olmuş bitanem..ziyaret defterinize dileklerimi belirttim..:))

ben de hamileyken bir blog hazırlamıştım..ugs resimleri filan vardı..ama sonra şifre problemi oldu uzun zaman giremeyince..şimdi öylece kaldı...aslında ben de düşünüyorum..nasip olursa..

canımcım teşekkür edrim verdiğin bilgi için.Gerçekten tatlı bir bebişin var maşallah.

Back