- Konu Sahibi OznurEylul
-
bi arkadaşım demişti aslında madem 6 ayın dolmasını beklicen yine de başka tatları bilsin sen ekşi tatlı bişiler tırnak ucu kadar tattır sonra zorlanma demişti,,,geçen bi pasta yiyim dedim yanında insanın içi acıo yalanıyo resmen bakışları sen ne yiyosun orda der gibi hafif çikolatından kondurdum dudağına acayip hoşuna gitti :)
canım yoğurdu günlük kullan ertesi gün için tekrar çal. iki gün kullanma.
öznurcum bunlara birden başlamayacaksın. Dr. Gittiğinde o sana anlatır zaten. önce meyve suları birer kaşık gün gün arttıracaksın(10 gün)
2. Aşama meyve püreleri kaşık sayısı gün gün artacak ve yine günden güne meyveleri karıştıracaksın.(10 gün)
3. Aşama yoğurt alıştıktan sonra meyve püreleriyle karıştıracaksın.
4. Aşama kahvaltı: Labne peyniri yumurta sarısı reçel(şekersiz olacak) pekmez önce çok az. Sonra artacak.
5. Aşama sebze çorbaları
bunların hepsi 10 ar gün. Toplam 50 gün yapıyor. 6. Ay gelmiş olacaksın zaten sonra öğün olarak ekgıdayla beslemeye başlayacağız.
Doktorumuz bize bu listeyi verdi.
Hıı ben uyguluyor muyum?hayır. çünkü bizim bir de akhisarda dr.muz var. O 2 aylıkken başlatmıştı zaten.ben sebze çorbalarına geçtim. Püreleri ve yoğurdu öğün olarak veriyorum.
Bir de benim oğlan reflü oldu. Katılara başlamak zorundayım. çünkü sıvı mamayı çıkartıyor.
bebeiş 2 aylıkkenmi başladınız ek gıdalaela nelerle başladınız acaba öğrenebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?