benim kızımında uyku sorunu var( gaz sorunumuz yok ama kızlar benim yumurcak kakasını 2-3 günde 1 yapıyor ben ona bağlıyorum uyku sorununu sizce bu normalmii?[/QUO
benim bebikimde 2 gün oldu daha yapmadı kakasını bende merak ediyorum normalmi
benim kızım da böyle ve nedenini bulamadım hala.. yani gaz sorunumuz var malesef ama gazı çıktığında bile uyumuyo.. canı nezaman isterse ozaman uyuyo, gözlerini kocaman açıp fıldır fıldır bakınıyo ya deli ediyo beni 1 aylık bebek bu kadar uykusuz nasıl durur ki.. ne zamana kadar sürecek böyle allahım çok yoruldum yaaa senağlama dün gece hiç uyutamadık sabah 4 te uyudu ama 5te 6da 7de 8de 9da 10da ağladı emmeye kalktı.. sözde 2-3 saatten önce beslememeye karar vermiş olan ben her seferinde emzirdim.. okadar sütü neresine içiyo anlamış değilim, emdikçe daha da gazlanıyo :çok üzgünüm: üstelik ben doğum yaptığımdan beri annem yanımda.. benden çok o bakıyo bazen, depresyona girdim kızım hep böyle yaparsa ben tek başıma aslaaa bakamam ya ne yapıcam bennnn senağlama senağlama senağlama
:1shok::1shok:ACABA BİZİM BEBİŞLER Bİ YERDEN TANIŞIYOMU AYNISININ TIPKISI BENDEDE MEVCUT ARTIK UYKUSUZLUKTAN STRESE GİRDİM EŞİME BİLE TERS TAVRANIR OLDUM..GÜNDÜZ UYUYO ACIKTIKÇA UYANIYO AMA GECELERİİİİ OFFF GECE OLMASIN İSTİYOM HİÇ..SABAH EDİYOZ..FILDIR FILDIR BAKINIYO SALLARKEN SES YOK AMA SALLAMAYI KES,BAŞLIYO AVAZ AVAZ BAĞIRMAYA.. EMZİRİYOM UYUR MEMEDE DİYE UYUYO YATIRIR YATIRMAZ AÇIYO GÖZLERİ,BANADA 40 ÇIKINCA DÜZELİR DEDİLER AMA..BUGÜN TAM 50 GÜNLÜK OLDUK BENİM DEĞİŞR UMUDU KALMADI ,BİDE MEMEYİ AĞZINA HEMEN VERME YIRTIYO ORTALIĞI,BAZEN KIZIP BEBEĞİME BİLE BAĞIRDIĞIM OLUYO UFACIK BEBEK NE ANLASIN AMAA İŞTEE UYKUSUZLUK FENA Bİ DURUM
GÜNDÜZ UYU DİYOLAR GÜNDÜZ İŞLERİMİMİ YAPÇAM UYUYACAMMI OFF GERÇEKTEN ANNELİK ÇOK ZORMUŞ..DEPRESYONE GİRECEĞİMİN RESMİDİR BU GİDİŞLEsenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?