Aynen canım ya gün geçtikçe kötüye gidiyor inş.düzelirler ya yapmadığım kalmıyo uyusun diye ama yok kucağımda uyuyor emerken yatağına koyuyorum 5 dk.sürmüyor kalkması.hiç üzülme canım ben dün öğlen 12den gece 1:30 a kadar hiç ama hiç uyutamadım daha sonra da dediğin gibi saat başı uyandı ve bu bir defaya mahsus bişey değil hergün böyleyiz düzelir diye ümit ediyorum ama sanki her gün daha kötüye gidiyor gibi geliyor
Evet ya gazınıda çıkarıyor ama yinede uyku yok işimi bile yapamıyorum ben valla artıkuyumayıp napıyor bebişler ağlıyormu bizde uyku problemi çekiyoruz ve hep sıkıntılıyız gazlıyız. gazını çıkarıyor bizimki kakasınıda yapıyor ama hemen arkasından yine sıkıntıyla ağlıyor beni emmekte zorlanıyor ıkınmaktan
uyumayıp napıyor bebişler ağlıyormu bizde uyku problemi çekiyoruz ve hep sıkıntılıyız gazlıyız. gazını çıkarıyor bizimki kakasınıda yapıyor ama hemen arkasından yine sıkıntıyla ağlıyor beni emmekte zorlanıyor ıkınmaktan
ay valla ne bu bizim bebişler benimkide aynı ve hep kucak istiyor yatakta da duramıyor uyanıkken. Gaz desen zaten ohoooo çıkar çıkar bitmiyo allah yardımcımız olsun.
Canım bizde dün dondolino aldık valla belki onda sallanır uyur diye şimdilik pek bi değişiklik yok ama müzikleri falan biraz ilgisini çekti hiç olmadı ondan alırsınız ben biraz kullanayımda tavsiye ederim ona göre.evet gercektende allah yardımcımız olsun.bide dün geceden itibaren ayakta sallanmaya basladık.dediğiniz gibi gün gectikce dahada cıkmaza giriyoruz..memede uyuyodu yetmedi kucakta sallanmaya basladı.oda biz zaman sonra yetmedi ayakta sallanmaya basladı.bakalım bu da yetmeyince ne yapıcaz:çok üzgünüm:mirmirmirmir
biz dün acillik olduk ağlamaktan mosmor kesildi yavrum bir sürü tahlil yapıldı gazmış kolik bebkmiş bizimkisi yandık vallahi birtek battaniye ile sallamayla susuyo odama çingene salıncağı kurmayı düşünüyorum kusmamız vardı meğerse reflümüz varmış birde sarılığımız hala geçmedi kızlar ya kan tahlili yapıldı karaciğer enzimlerine bakılacak perşembe belli oluyor dua edin
Canım ya çok geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir sonuçtan haberdar et bizi dualarımız sizinle..biz dün acillik olduk ağlamaktan mosmor kesildi yavrum bir sürü tahlil yapıldı gazmış kolik bebkmiş bizimkisi yandık vallahi birtek battaniye ile sallamayla susuyo odama çingene salıncağı kurmayı düşünüyorum kusmamız vardı meğerse reflümüz varmış birde sarılığımız hala geçmedi kızlar ya kan tahlili yapıldı karaciğer enzimlerine bakılacak perşembe belli oluyor dua edin
amaninnn benım bebeğim bır melekk tüü tüü tüü tüüü
kızım sabah 6-7 gıbı kalkar 11-12 gıbı uyur akşamüstüne kadar sadece emmek için uyanır emer uyur..akşamustu kalkar 10-10:30 gıbı uyur sonra gece yıne sadece emmek ıcın kalkar uyur tekrar.yanı sadece sabah ve akşam saatlerınde uyanık kalıyor..
kesınlıkle sallama,kucakta uyutma,bıberon.emzık,vs.. alıştırmadım.
sızlere kolay gelsına.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?