Bebek Beslenmesi Kızlar bebeklerinizin uykusu nasıl?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

action

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2008
244
3
96
Ankara
Merhaba Ekim anneleri benim oğlum 26 günlük oldu ama çok kötü uyku problemimiz var geceleri 10-11 civarı uyuyor saat başı uyanıyor en sonda sabah 6 da uyanıyor öğleye kadar uyumuyor gündüz deseniz o da geceden beter uykusu artık benim gözlerim kızardı uykusuzluktan karnı aç kalıyor diye düşündük ama emdikten sonra bakıyorum süt var hala günde 5-6 kere kakasını da yapıyor hatta bigün mamada denedik belki uyur diye ama nafile sizin bebişlerin uykusu nasıl bizim gibi olan var mı ? benneyaptımki

hiç üzülme canım ben dün öğlen 12den gece 1:30 a kadar hiç ama hiç uyutamadım daha sonra da dediğin gibi saat başı uyandı ve bu bir defaya mahsus bişey değil hergün böyleyiz düzelir diye ümit ediyorum ama sanki her gün daha kötüye gidiyor gibi geliyor

uyumayıp napıyor bebişler ağlıyormu bizde uyku problemi çekiyoruz ve hep sıkıntılıyız gazlıyız. gazını çıkarıyor bizimki kakasınıda yapıyor ama hemen arkasından yine sıkıntıyla ağlıyor beni emmekte zorlanıyor ıkınmaktan

Aynen canım ya gün geçtikçe kötüye gidiyor inş.düzelirler ya yapmadığım kalmıyo uyusun diye ama yok kucağımda uyuyor emerken yatağına koyuyorum 5 dk.sürmüyor kalkması.

Evet ya gazınıda çıkarıyor ama yinede uyku yok işimi bile yapamıyorum ben valla artık

benimkide ayni,surekli gazli,surekli sıkıntılı...emmede zorluk yasiyoruz.

ay valla ne bu bizim bebişler benimkide aynı ve hep kucak istiyor yatakta da duramıyor uyanıkken. Gaz desen zaten ohoooo çıkar çıkar bitmiyo allah yardımcımız olsun.

ay valla ne bu bizim bebişler benimkide aynı ve hep kucak istiyor yatakta da duramıyor uyanıkken. Gaz desen zaten ohoooo çıkar çıkar bitmiyo allah yardımcımız olsun.

evet gercektende allah yardımcımız olsun.bide dün geceden itibaren ayakta sallanmaya basladık.dediğiniz gibi gün gectikce dahada cıkmaza giriyoruz..memede uyuyodu yetmedi kucakta sallanmaya basladı.oda biz zaman sonra yetmedi ayakta sallanmaya basladı.bakalım bu da yetmeyince ne yapıcaz:çok üzgünüm:mirmirmirmir

Canım bizde dün dondolino aldık valla belki onda sallanır uyur diye şimdilik pek bi değişiklik yok ama müzikleri falan biraz ilgisini çekti hiç olmadı ondan alırsınız ben biraz kullanayımda tavsiye ederim ona göre.

ya herkesın aynımı dun 1 den 3 e kadar uyudu sonra sabahlara kadar ağladı offfffff uykusuzluk stres yapıo iş yapamıyorum bugun 40 ımız çıktı hanı duzene girer dıodum ama umudum kalmadı

benim kızım da böyle ve nedenini bulamadım hala.. yani gaz sorunumuz var malesef ama gazı çıktığında bile uyumuyo.. canı nezaman isterse ozaman uyuyo, gözlerini kocaman açıp fıldır fıldır bakınıyo ya deli ediyo beni 1 aylık bebek bu kadar uykusuz nasıl durur ki.. ne zamana kadar sürecek böyle allahım çok yoruldum yaaa senağlama dün gece hiç uyutamadık sabah 4 te uyudu ama 5te 6da 7de 8de 9da 10da ağladı emmeye kalktı.. sözde 2-3 saatten önce beslememeye karar vermiş olan ben her seferinde emzirdim.. okadar sütü neresine içiyo anlamış değilim, emdikçe daha da gazlanıyo :çok üzgünüm: üstelik ben doğum yaptığımdan beri annem yanımda.. benden çok o bakıyo bazen, depresyona girdim kızım hep böyle yaparsa ben tek başıma aslaaa bakamam ya ne yapıcam bennnn senağlama senağlama senağlama

biz dün acillik olduk ağlamaktan mosmor kesildi yavrum bir sürü tahlil yapıldı gazmış kolik bebkmiş bizimkisi yandık vallahi birtek battaniye ile sallamayla susuyo odama çingene salıncağı kurmayı düşünüyorum kusmamız vardı meğerse reflümüz varmış birde sarılığımız hala geçmedi kızlar ya kan tahlili yapıldı karaciğer enzimlerine bakılacak perşembe belli oluyor dua edin

gecmis olsun canim,
cok endiselenme reflu bircok bebekte oluyor,zamanla geciyor.karaciger enzimleride insallah normal cikar canim.

Canım ya çok geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir sonuçtan haberdar et bizi dualarımız sizinle..

amaninnn benım bebeğim bır melekk tüü tüü tüü tüüü

kızım sabah 6-7 gıbı kalkar 11-12 gıbı uyur akşamüstüne kadar sadece emmek için uyanır emer uyur..akşamustu kalkar 10-10:30 gıbı uyur sonra gece yıne sadece emmek ıcın kalkar uyur tekrar.yanı sadece sabah ve akşam saatlerınde uyanık kalıyor..

kesınlıkle sallama,kucakta uyutma,bıberon.emzık,vs.. alıştırmadım.
sızlere kolay gelsına.s.

aman maşşallah allah nazarlardan saklasın annesi okuda nazarımız değmesn:) malum bizimkiler birer canavaryerimseniben

benim kızımında uyku sorunu var( gaz sorunumuz yok ama kızlar benim yumurcak kakasını 2-3 günde 1 yapıyor ben ona bağlıyorum uyku sorununu sizce bu normalmii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…