• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Kızlar bebeklerinizin uykusu nasıl?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
herkese slm benim bebegimde 2 gün öncesine kadar gündüzleri emip biraz etrafa bakip yatardi :ecrin_bebek:ama2 gündür felaket kesinlike uyumuyorsenağlama enson düngece 12 de kakasini yapti sonrasini hatirlamiyorum yatagina koydum kendi kendine uyumus geceleri masallah iyi uyuyor en az 4 saat falan:nazar: ama gündüz direniyoruz uykuya kafamçokkarıştıbende arabasina koyorum :roflol:arabasinda uyuyor geziyoruz nekadar uyursa kar diye insallah :Saruboceq:aliskanlik haline getirmez yoksa isimiz var herkese kolay gelsin:1hug:a.s.:nazar:

kızlar allah yardımcınız olsun. Benim kızımın da huzursuzluğu vardı aynen anlattığınız gibi 1 ayllıkken gittiğimiz doktor kızımda inek sütü allerjisi olduğunu benim tükettiğim inek sütü ve sütten yapılan herşeyin kızımda allerjiye yol açtığını bunun da huzursuzluk, kusma, hırıltı ve emerken huzursuz olmasına yol açtığını söyledi. ben süt diyeti yapmaya başladığımdan beri gündüz huzursuzluğu geçti. bazen karın ağrısı oluyor herhalde üşütüyoruz o zamanlar huzursuz oluyor onun dışında 1,5-2 saatte bazen 1 saatte emmek için uyanıyor onda da sadece 10 dakika emdiği için çabuk acıkıyor sanırım iyi emerse daha uzun uyuyor 12- 13 gibi başlıyor 17-18 gibi bitiyor bu süre. sonra şiddeti değişse de akşamları bir gaz sancısı dönemi yaşıyoruz, du dönem saat 23-24 e kadar sürebiliyor (geçen gece 1.30 a kadar sürdü) ve illaki gece sallayarak uyuyor ama sonra da sabah 6 ya kadar rahat oluyor emmek için kalkıyor.
süt konusunu bir deneyin isterseniz. belli mi olur. kayınvalidem ben süt içerken hep şaşırırdı. onların zamanında emziren kadınlar süt içmezmiş herşey değişti artık diyordu. doktor sütü yasaklayınca haklı çıkmış gibi oldu. akşam kolik ağrılarımız artınca en etkili silahımız saç kurutma makinası hem karnını ısıtması hem de sesini seviyor.
gazsız sancısız tatlı rüyalar dilerim bebişlerinize

benim kızım da böyle ve nedenini bulamadım hala.. yani gaz sorunumuz var malesef ama gazı çıktığında bile uyumuyo.. canı nezaman isterse ozaman uyuyo, gözlerini kocaman açıp fıldır fıldır bakınıyo ya deli ediyo beni 1 aylık bebek bu kadar uykusuz nasıl durur ki.. ne zamana kadar sürecek böyle allahım çok yoruldum yaaa senağlama dün gece hiç uyutamadık sabah 4 te uyudu ama 5te 6da 7de 8de 9da 10da ağladı emmeye kalktı.. sözde 2-3 saatten önce beslememeye karar vermiş olan ben her seferinde emzirdim.. okadar sütü neresine içiyo anlamış değilim, emdikçe daha da gazlanıyo :çok üzgünüm: üstelik ben doğum yaptığımdan beri annem yanımda.. benden çok o bakıyo bazen, depresyona girdim kızım hep böyle yaparsa ben tek başıma aslaaa bakamam ya ne yapıcam bennnn senağlama senağlama senağlama

:1shok::1shok:ACABA BİZİM BEBİŞLER Bİ YERDEN TANIŞIYOMU AYNISININ TIPKISI BENDEDE MEVCUT ARTIK UYKUSUZLUKTAN STRESE GİRDİM EŞİME BİLE TERS TAVRANIR OLDUM..GÜNDÜZ UYUYO ACIKTIKÇA UYANIYO AMA GECELERİİİİ OFFF GECE OLMASIN İSTİYOM HİÇ..SABAH EDİYOZ..FILDIR FILDIR BAKINIYO SALLARKEN SES YOK AMA SALLAMAYI KES,BAŞLIYO AVAZ AVAZ BAĞIRMAYA.. EMZİRİYOM UYUR MEMEDE DİYE UYUYO YATIRIR YATIRMAZ AÇIYO GÖZLERİ,BANADA 40 ÇIKINCA DÜZELİR DEDİLER AMA..BUGÜN TAM 50 GÜNLÜK OLDUK BENİM DEĞİŞR UMUDU KALMADI ,BİDE MEMEYİ AĞZINA HEMEN VERME YIRTIYO ORTALIĞI,BAZEN KIZIP BEBEĞİME BİLE BAĞIRDIĞIM OLUYO UFACIK BEBEK NE ANLASIN AMAA İŞTEE UYKUSUZLUK FENA Bİ DURUM
GÜNDÜZ UYU DİYOLAR GÜNDÜZ İŞLERİMİMİ YAPÇAM UYUYACAMMI OFF GERÇEKTEN ANNELİK ÇOK ZORMUŞ..DEPRESYONE GİRECEĞİMİN RESMİDİR BU GİDİŞLEsenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

:1shok::1shok:ACABA BİZİM BEBİŞLER Bİ YERDEN TANIŞIYOMU AYNISININ TIPKISI BENDEDE MEVCUT ARTIK UYKUSUZLUKTAN STRESE GİRDİM EŞİME BİLE TERS TAVRANIR OLDUM..GÜNDÜZ UYUYO ACIKTIKÇA UYANIYO AMA GECELERİİİİ OFFF GECE OLMASIN İSTİYOM HİÇ..SABAH EDİYOZ..FILDIR FILDIR BAKINIYO SALLARKEN SES YOK AMA SALLAMAYI KES,BAŞLIYO AVAZ AVAZ BAĞIRMAYA.. EMZİRİYOM UYUR MEMEDE DİYE UYUYO YATIRIR YATIRMAZ AÇIYO GÖZLERİ,BANADA 40 ÇIKINCA DÜZELİR DEDİLER AMA..BUGÜN TAM 50 GÜNLÜK OLDUK BENİM DEĞİŞR UMUDU KALMADI ,BİDE MEMEYİ AĞZINA HEMEN VERME YIRTIYO ORTALIĞI,BAZEN KIZIP BEBEĞİME BİLE BAĞIRDIĞIM OLUYO UFACIK BEBEK NE ANLASIN AMAA İŞTEE UYKUSUZLUK FENA Bİ DURUM
GÜNDÜZ UYU DİYOLAR GÜNDÜZ İŞLERİMİMİ YAPÇAM UYUYACAMMI OFF GERÇEKTEN ANNELİK ÇOK ZORMUŞ..DEPRESYONE GİRECEĞİMİN RESMİDİR BU GİDİŞLEsenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kesinlikle katılıyorum.bu kırkı cıksın düzelir lafı tamamen yalan:enbuyukkk:

selam arkadaşlar benim kızımda sağolsun çok gazlı son 3 güne kadar geceleri çok iyiydi yani 3 defa falan kalkar ve emer uyurdu 3 gündür rezene içiyor ancak uyuyor gündüzleride daha çok uyanık.ama olsun gececek bu günler.Allah sağlık versin bu günleride çok güzel.ben hayatımdan memnunum.

ya kızlar benim bebişte sanki az uyanık kalıyo gibi geliyor bana şöyle hemen hemen saat başı uyanıyor 2 saat kesintisiz uyuduğu nadir ama uyanınca işte karnını doyur altına bak tekrar uyuyor bazan 20 dk da bir uyanıp ağladığında kucaklayıp pışpışla tekrar uyuyor yani düzensiz bir uyku beslenme ve uyanıklık halimiz var buda haliyle beni yıpratıyor sizinkiler sanki daha düzenliymiş gibi geldi bana

Kızlar bır onerıde bulunayım ama bunda dıkkat etmenız lazım yuz usu yatırın kafasını yanlamasına tutun nefes alması için karnı ısınınca uyuyor tabıkı basında bekleyınkı kafasını cevırmesın yuz ustu aslında kendılerını kurtarıyorlar ama ben her ıhtımale karsı bakıyorum o zaman mışıl mışıl uyuyorlar sonrada kalkınca ardı ardına gazını çıkarır

ya bizde hiç uyku muyku yok artık allah hak getire emiyo kucağımda uyuyo yatağına koyuyorum gözler fıldır fıldır napicam bilmem valla huyu düzeliceğine dahada bozuluyor

arkadaslar ben de perişan durumdayım. dün geceden beri 1saat bile uyumadım. aç mı dioruz meme veriyoruz mama veriyoruz olmuyor
gaz çıkarmaya çalışıyoruz o da olmuyor ne yapacam bilmiyorum. o kadar saattir şimdi uyudu. umarım uykusu uzun sürer. mahvolmuş durumdayım.odadan bile dışarı çıkamıyorum. anneme gidecem artık dayanamıyorum.

Ben Artık uykudan umudumu kestım Kesınlıkle gece 1 dakıka bıle uyumuyorum artık Gunduzlerı yatar Aksam 9 Oldumu baslar zırlamaya Sabaha kadar Valla bu sabah 7 de gozlerını kapatabıldı ne fıtıl ne damla hıc bır sey etkı etmedı Doktora Goturdum bugun Tahlıl falan ıstedıler Bıde Ortopedık problemlerı Cıktı Anne Karnında Cok kaldıgından bacaklarında problemler var bunu egzersız yaparak ıkı ayda duzelebılecegını soledı doktor.. Kakasını yapmasını beklıyorum tahlıl ıcın Ins bı Sorun cıkmaz doktor Bagırsaklarından suphelenıyorum dedı dua edıyorum mınık bersum ıcın. O Kadar Aglıyorkı bende onunla beraber oturup aglıyorum :(

offff benim cadı da uyumuyo ya ne yapcağımı şaşırdım :çok üzgünüm: gözler fıldır fıldır benimle dalga geçer gibi gözümün içine bakıyo ya yatırsam kızıyo kucakta sabit tutarsam kızıyo.. yatıyosa kalkmak istiyor, kucaktaysa gezdir diyor.. nasıl başa çıkıcam bilmiyorum çok yoruldumm..
bazen 3 saat boyunca sadece uyutmaya çalışmakla geçiyor (emzir - beşiğe yatır - ağladı tekrar al kucağa - sakinleştir - emzir - tekrar yatır ........) tam uyudu diyorum 10 dakka sonra tekrar uyanıyo.. :çok üzgünüm: ay heryerim ağrıyo geceler zaten kabussss..

doğduğundan beri daha bi kere bile kesintisiz 3 saatten fazla uyuduğunu görmedim (bu da bi-iki kere oldu zaten, genelde saat başı kalkıyo) yavrumun sanki saatten haberi var, 1 saat arayla mutlaka uyanıyor ve ne yaparsam yapayım, ne kadar oyalamaya çalışsam da meme emmeden uyumuyor, uyursa bile mutlaka 1 saat sonra uyanıp tekrar meme istiyor..
aslında karnı tok, sürekli ağzının kenarından süt akıyo valla burnuna kadar tok ama illa emmek istiyo.. 1 aylıkken aşıya götürdüğümde 5500 gr dı, şimdi 6 kg kesin olmuştur.. emzikle falan da kandıramıyorum..
ay ben bu cadıyı ne yapcam yaaaaaaa onu çooook seviyorum aşkım benim o ama bu işte bi terslik var :uhm: bebek dediğin uyur yawwww
valla 3 aylık olsun kesin yürüteç alırım buna ben.. şimdi bile ayakta durmak istiyo hepppp

Back