Kızlar, bebeklerinizi ne zaman yürüteçe koymaya başlayacaksınız?

bende yürüteç almayı düşünüyorum hoşuma gidiyor onun içindeki bebeklerin çabaları :))
yürütecin dezavantajları ne acaba? geç yürümeyi sağlamasının dışında...
sanırım 5. ayı bitince koyabilirim kızımı yürütece şimdiden bile oturmaya baya meğilli...

bizim dr umuz önermiyor yürüteci, çok fazla ev kazalarına neden oluyormuş,(çarpma, düşme gibi sanırım)

bende almıcam. bizim fisher price hoppala var onu kullanırım birde birtane kücük arabamiz var arkasında tutma yerı olan. Kızımda onunla ögrendi yürümeyi gene onu kullanırım.

yürütec kazalara neden olabiliyor. benim arkadasin bebegi merdivenlerden yuvarlandi yürütec ile. allah korusun valla bebisleri

benimki hergün 10dk biniyo yürüteçe ben yanındayım hep kardeşimde yigenlerimde yürüteçle büyüdü hoppalasıda var ayrıcaa

arkadaşım 2aylıkken koymuş şuan 11aylık 2aydır yürüyo kızı maşallah hiçte kaza gelmemiş başına dikkatsiz anneler için geçerli bence kaza bırakıp gidersen mutfaga saatlerce tabiki çocuk düşer biyerden

o ilk arabamdan kızlar yigenimde agzımı patlattı parkede kaymış bebişin elinden araba

erkek bebekler ıcın önermıyolarmıs yürütecı halbukı bnde cok sevıyorum ölee gezmelerını ama bakalım kendı dr umuza sorcam

bizim dr umuz önermiyor yürüteci, çok fazla ev kazalarına neden oluyormuş,(çarpma, düşme gibi sanırım)

doktorlara kalırsa herşey yasak, bana emzik bile verme demişti dr.
çocuk yeri geldiğinde düşe kalka büyücek, tek başına yürürken, emeklerken bile ev kazaları olabilir...

kız yasemin 2 aylıkken bebek hiç koyulurmu yürütece lmaz: Allah korusun yaa...

vallahi koymuş kuşum bebe kafayı tutamıyo 2ayda kız dedim koyduk biz başındaydık diyo bende onun yalancısıyım

tabii canım yaa daha kafayı düzgün tutamıyolar nasıl koyulurki... ben kıyamam yaa...

gecen yine tv de isledim bi doktorda tavsiye etmiodu.yurutec bacak kaslarinin guclenmesini geciktiriomus oyle diolar.ben almicam

Dr.lar yasaklıyo aslında ama 3. ayında kalça ultrasonuna gittik. Ortopedist uzman adam bence o kadar da sakıncalı değil dedi.
Ama 6 aydan sonra ayarlılarından alın ayakları yere bassın ve belini tam desteklesin dedi. Ayrıca bi oyuncak gibi görürseniz günde 1-2 sefer 15-20 dk. oynamasından bişiy olmas dedi. Ama bikaç ay için 15-20 dk binmeye alınırmı bilmem... Belki çok zorda kalırsam o zaman alırım

musyas ii yapmşsn senn kızın 5inden gün almşş..koy benm ark 4 aylıkken koydu valla bende çok istiorum ama erkek bebk dşe korkuorum

akannehir kızlar napıyosunuz?????,hem çok erken hem de zararlı...onun yerine 8 aylığa doğru ittirilen oyuncak alırsınız daha sağlıklı.

ben bu konuda doktorlara guveniyorum 8.aydan once koymayin diyorlar ...olurda yurutece ihtiyac dyarsam 8.aydan once koymam kesinlikle...
bazi hastaliklar ilerki yaslarda meydana cikiyor mesela benim dayilarimda teyzelerimde hep bel rahatsizliklari var arastirildiginda ortaya cikti ki anneannem hepsini siki siki kundaga baglamis bu da eklemsel bozukluklara sebep olmus 40 yasindan sonrara bel agrilari meydana cikti ...
o sebepten dikkat edilmeli diye dusunuyorum...

kızlar iyide benim kızım zaten 3aylıktan beri dikiliyo ayaga yatırmamın imkanı yok bütün gün aglatıpta morartamam onu ve kucagımca dikiliyo 3aylıktan beri doktoruda kemikleri diger bebeklere göre aşırı güçlü dedi çünkü ben hamileligimi sırf calciumla tamamladım haftada 1kilo peynir günde 1kutu süt tüketen biriydim kızım tüm calsiumu almış kemikleri yani süper kuvvetli ve üstüne basarak tekrarlıyom günde 10dk abartmayalım yani 10dk kucaktada duruyo ben çok annenin burda resim amaçlıda olsun 3aylık bebegi otuırttugunu gördüm ona kaldıysa oturtulması daha sakıncalı kemikler içine geçer dio doktorlar ben daha oturtmuyom mesela hiç destekle dahi ama yürüteçte önüne arkasına yumuşak yastık koyuyom ve günde 10dk çok değil ben kardeşimi 4aylıkken nerdeyse yarınm gün tutuyodum erkenden yürüdü maşallahı var 8aylık bebek otomatik emekler kimiside yürüryo 8.aylıken niye yürüteçe ihtiyaç duysunki elle tutar yine yürütürsün 8aylıkken bebegi bende bildiklerimi paylaşıyom yanlış anlaşılma olmasında benim 10dk oturtmam çok abartılıyo sadece

bu arada biz 4aylıgıoz 5degil güzellerrr eylül9 bebek dogar dogmaz 1aylık dogmadıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…