Kızlar, bebeklerinizi ne zaman yürüteçe koymaya başlayacaksınız?

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
kizlar bebislerinizi ne zaman yurutece koymaya baslmiyacaksiniz yada yurutec kullanmak istemeyen varmi??yurutece alisan bebek gec yurur diyor bazi doktorlar ben kararsizim...:uhm:fisfisfis

kizlar bebislerinizi ne zaman yurutece koymaya baslmiyacaksiniz yada yurutec kullanmak istemeyen varmi??yurutece alisan bebek gec yurur diyor bazi doktorlar ben kararsizim...:uhm:fisfisfis

Ya sanırım 7-8 aydan sonra emekleme çalışmaları başlar. Şahsen ben duruma bakıcam eğer emeklemekte gecikirse almayı düşünüyorum ya bence her şeye bişey deniyo ama ben hiç kullanıpta sorunu olan çocukla karşılaşmadım bence sende duruma göre bak canım zemuszemus

mehaycım çok hızlısın. bebişler oturmuyor daha :)
yürüteçim var ilk bebeğimden.maşallah yaşına girmeden yürüdü.10-11 aylıkken

canım ben normal yürüteç almayı düşünmüyorum..şöle bişey alacam halen araştırmaktayım..6.aydan sonra kullanılıyor...zaten normallerede 6.aydan önce oturtulmuyor diye biliyorum bu daha cok hoşuma gidiyor benim..

bi de şöle bişey var..
OYUNCAK GEZEGENİ - Online güvenli alışveriş | Ürünün Büyük Resmi

ikinci eklediğim 9 ay ve üzeriiçin miş..

benim kızım 7 aylıktı sanırım tamolarak kullamaya başladığıda 5. ayında n fazla 5 dk durduruyodum üstünde açıkcası faydaını da gördüm özellikle işe gidreken hazırlanma telaşında kızım onunla oyalanıyo hem de severek ben de rahatlıyodum çünkü o dönemde emekleyemedikleri için kucak istiyolar ve arkandan ağlıyolar neyse kızım 8 aylık olduğunda yaz tatiline memlekete gittik vee yürüteç de olmadığından 1 ay içinde emeklemeyi ve sonraki 1 ayda da yürümeyi öğrendi toplam 2 ay faln kullanmışımdır ve zararını da görmedim açıkcası tabiuzun süre bırakmıyodum üstünde

5.aydan sonra alıcam çok rahat oluyor..kerem yuruteç sayesınde 11 aylıkken yurudu

canım tavsiye etmiyorum.yengeminde vardı yiğenim sürekli düşüyordu nasıl mı.
ayğa kalkınca tutlcak yerlerini tutunca yüz üstü düşüyordu tekerlikler kayıyor.yürümeye fırsat kalmıyorduki.

aaaaoaman su gizemciğimin sölediği nasıl onu da begendim ama dedim ya daha kararveremedim...

mehayyyyyyy
kız bu ne hızzzzzz kaydirigubbakcemile3
bende bu ilk adım arabalarnı beğendim çokkk ama kullanşlımıdır ki ?

bilmiyorumkismile

aaaaoaman su gizemciğimin sölediği nasıl onu da begendim ama dedim ya daha kararveremedim...

şekercim bende çook beğendim fakt baksana düşenler varmış yaa aklımkarıştı şimdi yasakkelime kuzucuklarımız düşmesinler bide seldacım iyice araştırmak lazım galiba CADIARZU :asigim:

arkadaşlar ben kesınlıkle kullanacam kızım 5ayından itıbaren kullandı 8aylık yurudu oğlum hep kucak ıstıyodu oyuzden onunu arkasını yastık koyarak 4 aylıkken koydum yoksa mumkun değıldı durmuyodu oda 10 ayıkken yurudu.hiç zararını görmedım hatta yuruteçte çok mutluyduler.

bizim ilk arabamız var playskolun ablamın bebişinden kalma yürüteç almayacağım o yüzden

gizemn göstrdiği araba çok güzelmş..ben bu konuda çok karraszm ama yürüteçten ziyade hoppala almk istiyorum ben.doruk zıplamayı çok sveiyorr..5 aylıkkende hoppalaya koymk istiorum hr kafadan bi ses çıkıo erkek bebeği oldğu için yürüteç sahsen beni zorluo testslerine zarr gelrmi die düşünüorum açıkçası..

şekercim bende çook beğendim fakt baksana düşenler varmış yaa aklımkarıştı şimdi yasakkelime kuzucuklarımız düşmesinler bide seldacım iyice araştırmak lazım galiba CADIARZU :asigim:

evet yaaa benim komsunun bebeğinde görmüştüm ben ccok da begnmiştim kapı önünde sürüyordu:))))) ama sormadım emenunmusun diye bebek mutklu görünüyordu:)))) napsak bilemedim bi de tam tutunamayıp düşerlerse gerçi araba da oturabiliyor da düşme riski daha az biarastırayım iice ben..opuyorumnanaktan

cnm 8 aydan önce hoppala kullanmak zararlı diye okumuştum 8 aydan sonrada 5 dak.filan kullanmak gerekiyormuşşş-tatlicadiarzu-
anlamıomkii erkek bebişlere herşey zararlııııı:bbo:

mehaycım çok hızlısın. bebişler oturmuyor daha :)
yürüteçim var ilk bebeğimden.maşallah yaşına girmeden yürüdü.10-11 aylıkken

evet oyleyimdir hehehehe:dance::dance:
benimki oturmadan yurumeye basliyacak:roflol:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…