kizlar bebislerinizi ne zaman yurutece koymaya baslmiyacaksiniz yada yurutec kullanmak istemeyen varmi??yurutece alisan bebek gec yurur diyor bazi doktorlar ben kararsizim...:uhm:fisfisfis
canım ben normal yürüteç almayı düşünmüyorum..şöle bişey alacam halen araştırmaktayım..6.aydan sonra kullanılıyor...zaten normallerede 6.aydan önce oturtulmuyor diye biliyorum bu daha cok hoşuma gidiyor benim..
bi de şöle bişey var..
OYUNCAK GEZEGENİ - Online güvenli alışveriş | Ürünün Büyük Resmi
ikinci eklediğim 9 ay ve üzeriiçin miş..
bilmiyorumkismilecanım tavsiye etmiyorum.yengeminde vardı yiğenim sürekli düşüyordu nasıl mı.
ayğa kalkınca tutlcak yerlerini tutunca yüz üstü düşüyordu tekerlikler kayıyor.yürümeye fırsat kalmıyorduki.
aaaaoaman su gizemciğimin sölediği nasıl onu da begendim ama dedim ya daha kararveremedim...
daha çok erken değilmi yürüteç için yahuu :uhm:
ben playcoolun ilk arabam ı almayı düşünüyorum 10 AYLIKKEN FALAN BAYA UZUN SÜRE KULLANIYOLARR DİYE BİLİYORUM
buyrunnnnnnnnn
Playskool İlk Arabam - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
şekercim bende çook beğendim fakt baksana düşenler varmış yaa aklımkarıştı şimdi yasakkelime kuzucuklarımız düşmesinler bide seldacım iyice araştırmak lazım galiba CADIARZU :asigim:
gizemn göstrdiği araba çok güzelmş..ben bu konuda çok karraszm ama yürüteçten ziyade hoppala almk istiyorum ben.doruk zıplamayı çok sveiyorr..5 aylıkkende hoppalaya koymk istiorum hr kafadan bi ses çıkıo erkek bebeği oldğu için yürüteç sahsen beni zorluo testslerine zarr gelrmi die düşünüorum açıkçası..
mehaycım çok hızlısın. bebişler oturmuyor daha :)
yürüteçim var ilk bebeğimden.maşallah yaşına girmeden yürüdü.10-11 aylıkken
daha çok erken değilmi yürüteç için yahuu :uhm:
ben playcoolun ilk arabam ı almayı düşünüyorum 10 AYLIKKEN FALAN BAYA UZUN SÜRE KULLANIYOLARR DİYE BİLİYORUM
buyrunnnnnnnnn
Playskool İlk Arabam - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!