arkadaşlar 32+2 haftalığız 2000 kilo olmuş bebişim endişeleniyorum sanki az gibi geldi bana SİZCE
baharcığım maşallah bebişineçok iyi bence endişeye kapılacak bişey yok sağlıklı olsunlarda gerisi boşş
nihancığım afferin iyi bakıyorsun kızınamaşallah yerim ben o fıstığı , oğluma alacam öne göree jeyyar
arkadaşlar 32+2 haftalığız 2000 kilo olmuş bebişim endişeleniyorum sanki az gibi geldi bana SİZCE
bende gittim sonunda kuşlarımı görmeye bbebeklerimm çok şükür iilerrmişş..1500 birisi 1300 de digeri olmuşşallahıma bin şükür.. 34 haftaya kadar kendime dikkat etmeliymişim en riskli dönemlermişş.. allah yardımcımız olsun....
canımm maşallahh aman dikkat et kendineee:1hug:
bizimde bugün kontrolümüz vardıı.a.soğlum 1.900 gr olmuş
dr muz bir hafta önden gidiyosunuz dedii:dance:
nar_ı beyza evet benim doktorumda ii dedi ama netten baktıkmda o yanılttı beni umarım hepimizin melekleri sağlıklı olur bizim haftalarımız aynı senin meleğin nasıl çok kıpırdanıyormu nette okudum bu iki hafta çok hareketli olurlar diye gelçekten öyle oluyor maşşallahı var paşamın hiç durmuyor allah herkeze nasip etsin harika bir his müthiş bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?