• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bebek şampuanı hangisini tercih ettiniz ??

Uzun araştırmalardan sonra Bübchen aldım ben.. Şampuan, bebe Yağı, pişik Önleyici olarak.. Pişik için birde bepantol aldım artık dönüşümlü kullanacağım.. Yaz mevsimi zaten çok Lazım olacakmış gibi geliyor..

Ya ben dalinin kokusuna bayılıyorum :D önce bir ondan kullanayım diyorum sonrası gerisine bakarız ;D

[QUOTE="SEYMAYLMZ, post: 41496407, member: 4olmasınınun araştırmalardan sonra Bübchen aldım ben.. Şampuan, bebe Yağı, pişik Önleyici olarak.. Pişik için birde bepantol aldım artık dönüşümlü kullanacağım.. Yaz mevsimi zaten çok Lazım olacakmış gibi geliyor..[/QUOTE]
Canım bübchenden memnun kaldınız mı? Pahalı olmasının sebebi doğal olması sanıyodum ama geçenlerde bir kozmetikçide içindekileri okuyalım dedik eşimle bir baktık dünyanın kimyasalı var onun içinde de....kararsız kaldık...bebeğimin doğmasına 2 ay kaldı...yavaş yavaş tûm eksiklerini tamamlayalım diyoruz da, şampuan meselesi önemli , sonuçta tüm tenine temas edecek... O yüzden merak ettim acaba memnun musun diye...

[QUOTE="SEYMAYLMZ, post: 41496407, member: 4olmasınınun araştırmalardan sonra Bübchen aldım ben.. Şampuan, bebe Yağı, pişik Önleyici olarak.. Pişik için birde bepantol aldım artık dönüşümlü kullanacağım.. Yaz mevsimi zaten çok Lazım olacakmış gibi geliyor..
Canım bübchenden memnun kaldınız mı? Pahalı olmasının sebebi doğal olması sanıyodum ama geçenlerde bir kozmetikçide içindekileri okuyalım dedik eşimle bir baktık dünyanın kimyasalı var onun içinde de....kararsız kaldık...bebeğimin doğmasına 2 ay kaldı...yavaş yavaş tûm eksiklerini tamamlayalım diyoruz da, şampuan meselesi önemli , sonuçta tüm tenine temas edecek... O yüzden merak ettim acaba memnun musun diye...[/QUOTE]

Selam canım, ben şampuandan memnun kalmadım. Oğlumun başında kızarıklık yaptı. Ama pişik önleyicisi güzel, ondan üçüncü tüpü bitiriyorum. Birde hafif kızarırsa sudokrem tam kurtarıcı. Ben sudoyu bağışıklık kazanmasın diye her zaman kullanmıyorum. Sadece hafif kızarıklıkta.. Bunun yanında her akşam banyonun, Zaman Zaman alt açtığımda popoyu yıkayayarak temizlemenin çok faydası oluyor. Birde ben unibaby ıslak mendil kullandım ilk günden beri ama hep ılık suda yıkadım hafifte sulu bıraktım öyle temizledim. Son günlerde de akşam banyolarından sonra alt bağlarken zeytinyağı ile yağlayıp öyle bağlıyorum. Yalnız zeytinyağını ısıtıp soğutup bi kavanoza koyarsan rahat edersin, direk temas zarar çünkü. İşte böyle pişik kremi yanında bunları uygulamakta önemli. Benim bebeğim temmuz ortasında aşırı sıcakta doğdu maşallah ara sıra çok hafif pişikle sonbahar a erdik. Ama en en önemlisi kakayı asla bezde bekletme az bişeyde yapsa mutlaka al. Pişiğin en büyük sebebi o. İlk Zaman'lar Fazla bez gider ama sonraları kaka süreleri uzayınca geçer gider.. Hayırlı kolay doğumlar :)

[QUOTE="SEYMAYLMZ, post: 41496407, member: 4olmasınınun araştırmalardan sonra Bübchen aldım ben.. Şampuan, bebe Yağı, pişik Önleyici olarak.. Pişik için birde bepantol aldım artık dönüşümlü kullanacağım.. Yaz mevsimi zaten çok Lazım olacakmış gibi geliyor..
Canım bübchenden memnun kaldınız mı? Pahalı olmasının sebebi doğal olması sanıyodum ama geçenlerde bir kozmetikçide içindekileri okuyalım dedik eşimle bir baktık dünyanın kimyasalı var onun içinde de....kararsız kaldık...bebeğimin doğmasına 2 ay kaldı...yavaş yavaş tûm eksiklerini tamamlayalım diyoruz da, şampuan meselesi önemli , sonuçta tüm tenine temas edecek... O yüzden merak ettim acaba memnun musun diye...[/QUOTE]

Bu Arada şampuan yerine ne kullandın dersen unibaby yenidoğan köpük şampuan. hem kullanımı rahat hem bebeğimin kızarıklıkları gitti. Birde şampuanı banyolarda bir akşam uyguladım bir akşam sadece su ile duş aldırdım. Bu şekilde daha sağlıklıymış, bize iyi geldi aklında olsun..

Ben Alman marka LR Bebek şampuanını ve yıkama kremini kullanıyorum.Mecburen 1 haftalığına başka ürün kullanınca ne kadar kaliteli olduğunu anladım.Paraben,parfüm içermiyor.Aloe Vera içerikli olduğu için de cildi besliyor.Kesinlikle tavsiye ederim.Aloe Verası Meksikada yetiştiriliyor ve Meksikadaki ekiminden Almanyadaki üretimine kadar denetleniyor.Sağlık Bakanlığı,Dermatens,IASC ve Fresenius Ijnstutis onaylı.Sadece işortakları olan eczanelerden veya üye olarak temin edebilirsiniz.

Ben dermokozmetik ürünleri olan Alman marka LR Bebek şampuanını ve yıkama kremini kullanıyorum(Diğer bakım ürünleri de var).Mecburen 1 haftalığına başka ürün kullanınca ne kadar kaliteli olduğunu anladım.Paraben,parfüm içermiyor.Aloe Vera içerikli olduğu için de cildi besliyor.Kesinlikle tavsiye ederim.Aloe Verası Meksikada yetiştiriliyor ve Meksikadaki ekiminden Almanyadaki üretimine kadar denetleniyor.Sağlık Bakanlığı,Dermatens,IASC ve Fresenius Ijnstutis onaylı.Sadece işortakları olan eczanelerden veya üye olarak temin edebilirsiniz.

Canım doktor bize mustela şampuanını önerdi çok güzelde kokusu var

ben sebamed aldım şampuan ve vücut sabunu aldım doğum yapmadım henüz kullanmadım ama yiğenime bu ürünleri kullanmıiştık çok memnun kalmıştık ordan tecrübeliyim ondan sebamedi seçtim umarım kendi bebeğimdede memnun kalırım

Bende bebeğim için Mustela aldım. Set olarak. Hatta bebeğime aldığım ilk şey kokusu muhteşem güzel. Losyonunu kendi yüzüm için kullanmaya başladım bile. Hamilelikten dolayı ciddi derecede yüzüm kuru ve soyuluyor. Çok su içmeme rağmen. Kısaca ben Mustelayı beğendim ama kullanınca nasıl olur bilmiyorum.

Merhaba..Ben sebamed aldım. pişik kremini de şampuanını da.Oğluma kullanmıştım çok memlun kaldım. Mustela da çok öneriyorlar bilginize :)

Uni baby saç ve vücut şampuanı aldım ikisi bir arada olması daha iyi oluyor diye okudum bir yerde.

Kızlar mustelanın Konak için ayrı , normal şampuan olarak ayrı mı alıyoruz nasıl oluyo

Mustela alıcaktım vazgeçtim Sebamed aldım , umarım pişman olmam

Sebamed aldim bende onu onerdiler.. pisik kremi,losyonu,yagi,sampuani,sabunu :)

Back