geri kalanları yeniden çalışmasını istedim sonrada bana gönderdiği özensiz baştan sağma resimleri görünce şok oldum.....kendisiyle anlaşmamızda bana tab ettirmem için göndermeden hani sadece içime sinmesi ve diğer fotocularda olduğu gibi görebilmem adına örnektir yazısı yazarak mail atmıtı bütün resimlere fakat şimdikinde buyur istediini yaptır yaark bütün hepsini yollamış yani ben hadi yolllada arşivime kayıt edeyim gibi bir durum yaşatmadım kimseye...bana diyorki son mailinde seninle son görüştüğümüzde evde 6 kişilik misafirim vardı yani dediklerimi anlamaması için bahanesi bu...sormak iistiyorum size bunu ben nerden bileblirim....bana şimdi müsait değilim dese çok zor bir cümlemi olacak ağustosun 5 itibariyle bekliyorum eylüle kadarda beklerim sorun değil yeterki özenli olsun.....ama tamamen photo-frameninin çerçevelerine benzeyen basitlikte çercevelerle ve acemi photshopcuların yapabildiği kesimlerle olmasın istiyorum....çkmu şey istiyorum.....ücet konusuna gelince kendisi zaten o dönem taşınacağımı koşturma dönemine gireceğimi biliyordu ben kendisiyle taşınma 3 gün kala görüşmüştüm msnden...ve anlatmıştım........ayrıca şöylede bir durum var kızımın resimlerini izinsiz ekliyorsunuz sanırım yasal bir hakkım var bu konuda benden izin aldığınızı hatırlamıyorum....neyse kısaca benim derdim bana vaad edilenlerin yerine getirlmemesi...