Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlarr fotoğrafların bir tanesi 5 tl dir oda benim emeğimin karşılığı baskıya girdiğinde sizin iistediğiniz ebatlara göre fiyatı değişiyo...kartpostal boyutu denen standart boy olursa 6 tl çerçevelik bir boy büyüğü ise 8 tl...
yurt dışında yaşayan arkadaşlar havale sorununu çözebiliyorsanız resimleri netten hazırlayıp gönderiyorum baskıyı dilerseniz kendiniz yaptırabiliyorsunuz....
arkadaşlar bu çalışmaların bazıları netten alıntıdır yanlış olmasın ben benim çalışmaları izinsiz burda yayınlamak istemediğim için fazla bişi ekleyemiyorum ama siteden fotoğraflarını yaptığım arkadaşlardan izinleri olanların bitin fotolarını kendi yaptığım çalışmalarla seve seve yayınlayabilirim......sevgiler......
arkadaşlar tekrar belirtiyorum benim sayfaadaki fotoların bir çoğu netten alıntıdır ben forumdan fotolarını yaptığım arkadaşların izinlari doğrultusunda ekliyorum ................................
arkadaşlar ilginiz için gerçekten çok teşekkür ederim ama bu benim harcamış olduğum bir emektir fazla süistimale uğradığımı düşündüğüm için artık bu topiği kapatmak istiyorum tekrar teşekkür ederim konu silinebilir.....................................................
ah keşke bu kadar üstüne basa basa profosyenel olacak resimler diye yazmasaydınız çünkü gördük profosyenelliğinizi ne sizinle msnden görüştüklerimizi anlayabilmişiniz nede sanırım okuduklarınızı....size gönderdiğim onlarca resimde ne demiştiniz bana profesyenel olacağını hiç korkmamamı değilmi ilk çalışmalrınızda bu yüzden hatta 10 adet resim istemiştim sizden ilk örnek olarak gönderdiğiniz çalışmalarınızda kızımın 2 ad resmini kostüm içinde olanların ağlak suratı resimlerinin değişmesini diğerlerini ise baştan çalışmanızı rica etmiştim(nedeni ise sn derece basit çerçevelerde olmasıydı) ama siz ne yazdığımı bile dikkate almamış olacaksınız ki daha beter çalışmalar yolladınız..buyurun arkadaşlar karar versin ne kadar güzel foto olduğuna
insanları karalamak ne basit dimi? nede olsa iki tuşa bakıyor? çok merak ediyorum şu mubarek günlerde nsl hak ödiyceksin? diğer resimleri ben gördüm ve buraya ekliycem bende ağlak olduğunu iddaa ettiğin fotolardan bir kaçını!!! kendin yaptığına önce yargıla parasını bir ay sonra.yatırdın bütün resimleri arşivine ekledin şimdide geri istiyorsun? varmı böyle uyanıklık? kız çocuğuyla geçireceği vakitten ödün vererek yaptı resimleri allahtan korkun ya!!!
kızlar ekliyorum iki resimde ben bakım ve yorum yapın lütfen!!!