• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bebeginize hangi pisik kremi kullaniyosunuz

Dalin unibaby gbi bir cok markanin bebek vazelini var bir cok krem kizimin pisiginde ise yaramadi ve bunuda doktor tavsiye etti zararli olsa bir cok doktor bunu tavsiye etmezdi degil mi?
Ben birşey demeyeyim petrol jeli olarak bi araştırın sadece Google da. Özellikle petrol jeli ve östrojen hormonu ilişkisine bakın. Ben bebeğime petrolden yapılan bir madde sürmezdim, ne kadar bebek yağı veya bebek ürünü olarak da pazarlansa da. Veya doktor önerse de. İlla ki bir yağ süreceksem organik zeytinyağı badem yağı Shea yağı veya Hindistan cevizi yağı gibi bitkisel yağları (sentetik parfüm içermemesi şartıyla) tercih ederdim. Her anne bebeği için en iyisini ister. Siz de kısa bi araştırma yapın bence, gerisi size kalmış

Ben birşey demeyeyim petrol jeli olarak bi araştırın sadece Google da. Özellikle petrol jeli ve östrojen hormonu ilişkisine bakın. Ben bebeğime petrolden yapılan bir madde sürmezdim, ne kadar bebek yağı veya bebek ürünü olarak da pazarlansa da. Veya doktor önerse de. İlla ki bir yağ süreceksem organik zeytinyağı badem yağı Shea yağı veya Hindistan cevizi yağı gibi bitkisel yağları (sentetik parfüm içermemesi şartıyla) tercih ederdim. Her anne bebeği için en iyisini ister. Siz de kısa bi araştırma yapın bence, gerisi size kalmış

Bu sizin fikriniz dediginiz gibi her anne bebegi ivin en iyisini ister bu da benim secimim!

Kızlar bebeğime hengi pişik kremi kullanmalıyım yoksa sadece pudrasi kullansam siz neler kullaniyosunuz
Mustela onlemiyor,pisik oncesi kullanilmasi gerekiyor...
Sudocrem berbat, asla pisik onleyici degil.. arko kremin yogun ve emilemeyen formullusu olarak düsün..
Sebamed ve bepantol.. bence..

Gecmeyen pisik varsa doktora gidin. Egzama ya da mantari pislikle karistiriyor olabilirsiniz.
Bepanthol ya da sebamed hangisi indirimdeyse onu alıyorum. Ikiside güzel.

Sudocrem kullanmistim ama daha ziyade yediklerini takip etmistim. Bazi gidalar asidik oldugundan pisigi tetikliyordu

Weleda calendula nappy cream. Icerik tertemiz. Sudocrem mustela ve bepanthol bunların içeriklerine tek tek goggle den arastirmanizi tavsiye ederim içerikleri temiz degil.

Ayrica Kesinlikle pudra kullanmayın. Eger imkanınız varsa her seferinde ilik suyla yıkayarak poposunu temizlemenizi ardından kurulayıp bezi takın.
Islak mendillerde pisiklerin en büyük sebeplerinden. Ben bu sekilde yapiyorum 1 kez kizardigina sahit oldum onda da weleda kullandım 2 saat içinde düzeldi.

Son düzenleme:
Dalin unibaby gbi bir cok markanin bebek vazelini var bir cok krem kizimin pisiginde ise yaramadi ve bunuda doktor tavsiye etti zararli olsa bir cok doktor bunu tavsiye etmezdi degil mi?
Maalesef doktorlar rcok fazla zararlı sey tavsiye ediyorlar çoğu içerik okumasını bilmiyor ya da ilac firmasiyla anlaşması oluyor gibi gibi. Kendiniz mutlaka içerikleri arastirmanizi tavsiye ederim. Dalin özellikle. Hele ki vazelin. Temiz içerikli vazelin olabileceğini pek sanmiyorum.

Son düzenleme:
Maalesef doktorlar rcok fazla zararlı sey tavsiye ediyorlar çoğu içerik okumasını bilmiyor ya da ilac firmasiyla anlaşması oluyor gibi gibi. Kendiniz mutlaka içerikleri arastirmanizi tavsiye ederim. Dalin özellikle. Hele ki vazelin. Temiz içerikli vazelin olabileceğini pek sanmiyorum

Maalesef doktorlar rcok fazla zararlı sey tavsiye ediyorlar çoğu içerik okumasını bilmiyor ya da ilac firmasiyla anlaşması oluyor gibi gibi. Kendiniz mutlaka içerikleri arastirmanizi tavsiye ederim. Dalin özellikle. Hele ki vazelin. Temiz içerikli vazelin olabileceğini pek sanmiyorum.
Doktor tavsiyesinden cok kendi deneyimim onemli bir cok urun denedim ve pisigimiz hep oldu bize en iyi gelen urun ile devam etmek eb mantiklisi oldu surekli pisigin devam etmesinden iyidir

.
Doktor tavsiyesinden cok kendi deneyimim onemli bir cok urun denedim ve pisigimiz hep oldu bize en iyi gelen urun ile devam etmek eb mantiklisi oldu surekli pisigin devam etmesinden iyidir
Iyi gelmeside onemli tabikii ama demek istedigim maalesef icerikleri iyi degil suan pisige iyi gelsede uzun vadede zararlari olasi. Ama hem iyi gelen hem icerigi tertemiz urunler var biraz arastirma ile bulanabiliyor 👍🏻

Back
X