13 aylıkken :))Benim oğlum 14 aylık ama hala yürümüyor bir yerlere tutunarak kalkabiliyor
Yasina girdi 10.gun sonra yürüdü 18 aya kadar normal karsilaniyorBenim oğlum 14 aylık ama hala yürümüyor bir yerlere tutunarak kalkabiliyor
13 aylıktı ama aynı gün doğum yapan arkadaşımın kızı 16 aylık yürüdü..yani her bebek kendi seyrinde ilerler.mesela yeğenim 11 aylık hala emeklemiyor veya ayakta durmak istemiyorBenim oğlum 14 aylık ama hala yürümüyor bir yerlere tutunarak kalkabiliyor
11aylik emekledi 12aylik tutup kalkmaya yan yan gitmeye başladı.14bucuk aylık bağımsız adım atmaya başladı.ilk yürümesi hatta şöyle 5metre falan oldu:) yürür yakında sizinkideBenim oğlum 14 aylık ama hala yürümüyor bir yerlere tutunarak kalkabiliyor
Kızım tam anlamı ile 13. Ayda ilk adımlarını attı. Endişelenmeyin. Bir yerlere tutunup yürümesi normal. Bu dönemde bize yürüme arkadaşı iyi olmuştu. Deneyin isterseniz.Benim oğlum 14 aylık ama hala yürümüyor bir yerlere tutunarak kalkabiliyor
Kızım tam anlamı ile 13. Ayda ilk adımlarını attı. Endişelenmeyin. Bir yerlere tutunup yürümesi normal. Bu dönemde bize yürüme arkadaşı iyi olmuştu. Deneyin isterseniz