• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bebeğin sağda veya solda olması cinsiyetle alakalimi

kader40

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
181
26
13
30
Bugün birisi gördü solda dedim kız dedi hemen sağ da olunca erkekmiş ne kadar doğru bilemedim inanan var mı

Bugün birisi gördü solda dedim kız dedi hemen sağ da olunca erkekmiş ne kadar doğru bilemedim inanan var mı
Bence doğru değil benim kızım sagdaydi doğuma kadar ordan çıkmadı bide toplanıp sert oluyordu sürekli yaşlı bir teyze vardı düzeltince iyi oluyordum 9 ay boyunca o oraya girdi teyze çıkardı😂 doğana kadar çektik yani şuan tabi 14 yaşında 14 yıl geçti hiç unutmadım sagdaydi

Benim ikisi de soldaydi biri erkek biri kız, biz de çoktur böyle bilgili insan, hemen tahminlere başlarlar aa sivri mi, yuvarlak mi ee sağ mi sol mu, tatlı mı ekşi mi, yok güzellestin cirkinlestin, hepsini alt ta koy belki birini tutturursun, bu gerçek olduğu anlamına tabii ki gelmiyor, attı tuttu oluyor

İki oğlum var biri sağ yumurtamla diğeri sol yumurtamla oluştu ve hep hangi taraftaki yumurtalığımla hamile kaldıysam ikisi de o tarafta hissettirdi hep kendini. Yani doğru değil 😊

Back
X