Kızlar bebeğimin boyu sanki kısa, aynı durumda olan var mı?

lavanta78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
91
0
Merhaba arkadaşlar, beni belki tüp bebek forumundan takip etmişsinizdir. Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ama düşük değerle başladım, sonra değerler düzensiz katlandı, kese uzun süre görülmedi ve en nihayetinde kese, bebek, kalp atışları hepsi gözüktü. Şimdi ben her hafta kontrole gidiyorum dr'a, bugün de gittim. Kalp atışı devam ediyor, büyüyor da, ancak haftasına uymuyor, 1 hafta geriden geliyor. Mesela bugün hesaba göre 9+4, yani 10. haftanın içerisindeyim bebeğin boyu 2,3 cm (9. haftaya uyuyor) Gerçi dr. olabilir dedi ama benim içime kurt duüştü..Siz o tarihlerdeki boylarını hatırlıyor musunuz bebişlerinizin? Kendimi harab ettim bütün gün..nolur bilgi verin kızlarrr..

Arkadaşım , bebeğin hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına aldırsın.Tüp bebekte ilk haftalarda bebek gelişimi geriden geliyor sonradan haftasını yakalıyor zaten pek çok tüp bebek merkezi sat ı dikkate almıyor transfere göre farklı bir hesap yapıyorlar bebeğin haftasını hesaplamada...O yüzden canını sıkma, hamileliğin keyfini çıkar...

Sağol canım...inşallah öyledir. ınşallah bir sonraki sefer arayı kapatmış olur, ben de rahat bir nefes alırım. Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ben,mö gittim merkez transfer tarihinden buludugun tarihe hafta hesabı yapıyor
üzerinede 2 hafta ekliyor öyle çıkarıyor sonucu yani benim satıma denk geldi bu ama olabiliyomuş bu geriden gelme durumu ama canını sıkma ilerleyen haftalarda yakalayacaktır kendi haftasını

hıhı evet canım, benim de öyle hesaplandı, 9+4 oluyo o hesaba göre. inşallah yakalar canım ya..değerlerde aynı sıkıntıyı çektim, şimdi embriyoda yine...yıpratıcı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…