kızlar bebeği işaret eden rüyaları anlatalım

H

HÜZÜN YAPRAKLARI

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
slm kızlar rüyanızda bebeğe yorumladığınız rüyaları anlatırmısınız tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.mesela bana diyinki ben rüyamda şunu gördüm bebeğim oldunu öğrendim teşşkr ederima.s.

ben değil ama evimde çalışan yardımcım rüyasında beni görmüş,bir yığın salatalığı dökmüşüm yere onlarla ne yapacağımı merak etmiş,sormuş çok seviyorum salatalığı,turşu yaparım,ya da yerim hepsini de demişim.hemen rüya tabirlerine baktık hamilelik yazıyodu 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.ama malesef 7 haftalıkken düşük yaşadım.eğer düşmeseydi tam bugünlerde doğacaktı.duygulandım şimdi bak.

canim ben ruyamda agaçtan yesil bir elma kopardigimi gordum ve hamile oldugumu ogrendim.elma çocuga delalet derler.daha ilginç birsey anlatayim.bizim burda bir teyze var.herkez onun ruyalarinin çiktigini soyler.(genelde kotu seyleri goruyor nedense)bir kaç ay once beni elma yerken gormus ruyasinda ama elmanin yarisi çurukmus.bana demistiki sen hamile kalacaksin ve çocugunu dusureceksin.bende Allah korusun falan dedim ama korktumda.gerçektende hamile kaldim ve çarsamba gunu 9 haftalik bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim cuma gunu ise dusurdum.benim boyle arkadasim.

bende ruyamda saat aldigimi gordum ruyada saat almak cocuga delalet eder yaziyo ama adet oldum, bide gecen gece samdan gordum ve tabirlerde mum konulan kap gormek cacuga yaziyo ama bakalim henuz gordugum ruyalar cocuga delalet etsede henuz hamile kalabilmis degilim

ah canım üzüldüm şimdi neydi sorun dr söyledimi sebebi bellimi?geçmiş olsun bu aradada üzülme Allah büyük inşllh verir bizede sağlıklı bebekler inşllh...:1hug:

beatrise'cim bendeki düşük bebeklerdede aynı rüyaları görmüştüm ve aynı olayları yaşadım canım benim Allah birdaha yaşatmasın ne sana ne bana nede diğer arkadaşlara....

son adetım martın 30 oldu. nısan ayı boyunca ruyamda hep bebek arabası ve ıkız bebekler gördum .ben pek umutlanmıyordum.daha once yanı mart ayında halamlardaydıq (kocamın halası ben azerıyım aılem akrabalarım azerbaycandadı) bebekden bahs edıyorduq enısde yakında mutlaka olacaq ben ruya gordum dedı.ruyasında rahmetlık babamı (kayınpederımı) gormus.babanın kucaqında bebek varmıs,enıstem anada ver seveyım demıs babam vermemıs.kocamda bakarsın bu ruya cıkacaq enıstem temız kalplıdır dedı.ve mayısın 5 test yapdım pozıtıv cıkdı.ALLAH herkesın ruyasını hayır etsın.

bende hamileleikten önce bi dizi rüya gördüm hatırlamıyorum ama bi tanıdığım abla bi gün geldi ve bana rüyamda yaralı bi kuşu iyileştirmek için eline almısın gibi bişey anlattı benn hamileymişimm ona yorduk hemen

arkadaşlar rüya anlatmayı ben doğru bulmuyorum.
rüya anlattığınız zaman; yorumlayan kişinin etkisi olur diye okumuştum.
gördüğünüz rüyayı hayra yorun, özellikle olumsuz rüyaları herkese anlatmayın.

bende rüyamda ormanda eşimle yürürken elma ağacına rastlıyoruz ve benim canım o elmalardan yemek istiyor eşime bana bi elma koparırmısınben hamileyim demiştim.

beatrise'cim bendeki düşük bebeklerdede aynı rüyaları görmüştüm ve aynı olayları yaşadım canım benim Allah birdaha yaşatmasın ne sana ne bana nede diğer arkadaşlara....

canım ya dikkatimi çekti bende elma yedim ama bebeğimi 35.haftasında kaybettim çok ilginç değilmi bu elma görenler bebeğini kaybetmiş

kızlar ben adet olmam gereken günün gecesinde rüyamda bebeğimin doğduğunu ve onu emzirirken gördüm kendimi.sahiden göğüslerim sızlamıştı rüyamda ve hamileymişim gerçekten............

canım ya dikkatimi çekti bende elma yedim ama bebeğimi 35.haftasında kaybettim çok ilginç değilmi bu elma görenler bebeğini kaybetmiş

canım ya sen dikkat ettinmi çürükmüydü yediğin elma?benim yediğim elmanın hem ağacı kuruydu hemde elma çürüktü.2sindede aynı rüyayı gördüm....

ah canım üzüldüm şimdi neydi sorun dr söyledimi sebebi bellimi?geçmiş olsun bu aradada üzülme Allah büyük inşllh verir bizede sağlıklı bebekler inşllh...:1hug:

hiçbir sebep bulunamadı canım.ama en son şuna bağlandı.ben hamile kalmadan önceki ay ertesi gün hapı içmiştim.o da progesteron hormonunu yükseltiyomuş ve o yüzden gebelik oluşsada gelişmezmiş.öyle demişti dr

bende önceki kürtaj olmak zorunda kaldığım bebeğimi rüyamda gördüm,hamile kaldıktan sonra rüyamda bebeğimi kürtajla aldıklarını gördüm üstümde hastane kıyafeti almayın ne olur diye yalvarıyordum annemde kızım bebeğin öldü almak zorunda doktorun diyordu rüyamın aynısı çıktı aynı hastane kıyafetiyle aynı şekilde kürtaj oldum herşey rüyamdakiyle aynıydı.

bende rüyamda 2 hamileliğimdede bıçak gördüm beni babamda görmüş anneme söylemiş kız hamile herhalde diye kayınvalidemin komşusuda görmüş

canım ya sen dikkat ettinmi çürükmüydü yediğin elma?benim yediğim elmanın hem ağacı kuruydu hemde elma çürüktü.2sindede aynı rüyayı gördüm....

canım ya çürük değildi ama yeşil elma ağacıydı ve o ağaçta bir sürü kocaman yeşil elma vardı bende bir tanesini yedim .Ayrıca hamileliğinin 3 ayında cinsiyeti belli değilken bebeğimi kefenlerin içinde gördüm ve bebeğim toprağın altındaydı etrafta onun gibi bir sürü bebek vardı ben herkeze benim bebeğim toprağın altında büyüyecek diyodum ama soradan çıkaracaktım bebeğimi senağlama bebeğimin yüzünüde gördüm ve kızdı gerçektede kız oldu ve yüzüde aynıydı ve gerçekten toprağın altında şu a ayrıca etrafta birsürü öyle bebek vardı dedimya bebeğim çocuk mezarlığına gömüldü..senağlamasenağlamasenağlama rüyalara inanıyorum hele hele hamileyken gördüklerime hepsi çıktı .Allah bu acıyı bir daha kimseye yaşatmaz inşallah.

Kizlar benim rüyam biraz alakasiz olacak ama belli araliklarla 3 rüya gördüm.ilk rüyamda ayva gördüm ama o kadar güzelki anlatamam anlamina bakmadim (eşimin rüya tabirlerine alerjisi var baktirmiyor bana rüyalarim çikar etkileniyorum diye)
ikinci rüyam: Acayip bir kar ve bir tilki gördüm. Tilki soğuktan donmuş kar i delerek yanima kadar geliyor ama her hamlesinde dahada donuyor.yanima geldiğinde donarak ölüyor.(kendi kendime yorum yaparim ve çikar)hamileyimde korktum ama hayirlara çiksin dedim.eşime anlattim sabah bak düşmanin sana dokunamayacak dedi ama ben öyle hissetmiyordum tabirine yine bakmadim.

üçüncü rüyami gördüm onda da yatak odamin camina bembeyaz bir güvercin geldi elimi açtim ve elime kondu daha sonra arkasina bakmadan gitti...

Son iki rüyami ne diye yordum açiklayim :bana zarar verecek bişey nefes kadar yakinimda ama ben bişey yapmadan kendiliğinden ölüyordu ve mevsimsiz kar hiç hayir gibi durmuyordu...allah korusun bebeğime bişey olmasin dedim.
Son rüyayi kanamam olduğu gün gördüm. Güvercin herzaman bana iyi gelmiştir iyi ye yorarim ama arkasina bakmadan tipki bebeğim gibi uçtu gitti kuş..sanirim beni zehirlenmekten kurtardi(20 gün civarinda ölü kalmiş bebeğim) ya da onu müjdeledi bana..

kızlar ben değil ama ablamın hamile kalmakadan önce gördüğü rüyaları anlatayım size...
ablam 2 hamileliğindede bir yumurta görmüş ve hemen ardın dan hamile olduğunu öğrendik... yumurta sağ bi yumurta görüyormuş hep...

Tecrübeli kızlar benim yuramı yorumlarmısınız lütfennnn (( çok fazla hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla .
gece vaktı, çok sessız her yer demekkı epey bi gece karanlığı. ben bizim apartmanın kapısındayım. bizim giriş katında oturan ıkı ailenin çocukları karanlıkta dışarda kalmış ben bağırarak sesleniyorum, oğlum nerdesinnn bir oğlanı buluyorum hemen kucağıma alıyorum. bu sefer bağırıyorum kızıııımmm nerdesinnnn, oda geliyor yanıma, tek bir oğlan çocuğu kalıyor onuda kucağıma alabiliyormuyum hatırlamıyorum. yanlız rüyamda tuhafıma giden iki şey oldu.
*neden komuların çocuklarını kendi çocuğum gibi kızım oğlum diye çağırıyorum
*neden ben apartmanın kapısından dısarı bır adım bıle atmıyorumda onları çağırıyorum?
kızlar çok aklıma takıldı nolur hayırlı bır yorum yapınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…