H
HÜZÜN YAPRAKLARI
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
ben değil ama evimde çalışan yardımcım rüyasında beni görmüş,bir yığın salatalığı dökmüşüm yere onlarla ne yapacağımı merak etmiş,sormuş çok seviyorum salatalığı,turşu yaparım,ya da yerim hepsini de demişim.hemen rüya tabirlerine baktık hamilelik yazıyodu 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.ama malesef 7 haftalıkken düşük yaşadım.eğer düşmeseydi tam bugünlerde doğacaktı.duygulandım şimdi bak.
slm kızlar rüyanızda bebeğe yorumladığınız rüyaları anlatırmısınız tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.mesela bana diyinki ben rüyamda şunu gördüm bebeğim oldunu öğrendim teşşkr ederima.s.
beatrise'cim bendeki düşük bebeklerdede aynı rüyaları görmüştüm ve aynı olayları yaşadım canım benim Allah birdaha yaşatmasın ne sana ne bana nede diğer arkadaşlara....
canım ya dikkatimi çekti bende elma yedim ama bebeğimi 35.haftasında kaybettim çok ilginç değilmi bu elma görenler bebeğini kaybetmiş
ah canım üzüldüm şimdi neydi sorun dr söyledimi sebebi bellimi?geçmiş olsun bu aradada üzülme Allah büyük inşllh verir bizede sağlıklı bebekler inşllh...:1hug:
canım ya sen dikkat ettinmi çürükmüydü yediğin elma?benim yediğim elmanın hem ağacı kuruydu hemde elma çürüktü.2sindede aynı rüyayı gördüm....