Canım bende yaptım tamamen negatif çıktı sıfırladı kendini iğne birz daha beklememiz lazım geç döllenme olmuştur belki daha ümit var senin içinKizceler görmek istedigimiz için mi görüyoruz acaba yakından çektim ekran
Canım bende yaptım tamamen negatif çıktı sıfırladı kendini iğne birz daha beklememiz lazım geç döllenme olmuştur belki daha ümit var senin için
İnşallah sabırla bekleyeceğz yapacak başka birşeyimiz yok canım sende üzülme yarın tekrar yaparsın adetin gelene kadar her Sabah yaparsın bir umut işteSenin içinde ümit var canım yaptığımız hesaplamayi unutmaAllah çok yıpratmadan nasip eder inşallah hepimize
İğneden 14-15 gün sonra adet gelir batınız 10 şubat olamaz.Normal döngünüz geçerli değil iğne sonrası çatlamadan 14 gün sonra adet gelirKızlar Günaydın batim 10 şubat. İğnemin 13. Günü. Umarım doğrudur. Bu arada 4. Günden beri test yapıyorum negatife dönmüştü değerlerim iğne etkisi geçmişti. 1 dk içinde çıktı bu. Başka marka ile yaptım onda da çıktı ama ondaki daha belirsiz. Kan mi versem direkt 6 senelik evliyim ilk bebisimiz olacak Allah im sağlıkla benledir inşallah
Yaa bunu bilmiyordumİğneden 14-15 gün sonra adet gelir batınız 10 şubat olamaz.Normal döngünüz geçerli değil iğne sonrası çatlamadan 14 gün sonra adet gelir
İlk iğneniz sanırım inşallah son olur da gebelik olur. Muhtemelen yarın yada öbür gün adet gelir gebelik yoksaYaa bunu bilmiyordum
İlk iğneniz sanırım inşallah son olur da gebelik olur. Muhtemelen yarın yada öbür gün adet gelir gebelik yoksa
Bence var canım sağlıkla kucağına al inşallahYumurtlama takibi yaptırdım pcosum aralıkta hsg çektirdim bu Ay 3.femaram ama iğne olmadım çatlatma yani sizce var mı
Ay inşallah öyledir yarında olmazsam pazartesi kan testi vericemBence var canım sağlıkla kucağına al inşallah
Onumuz aya olur inşallah canım. Kaset testlere guvenmeyecegim daha kop koyu çıkmadıkça. Senin testin baya var gibiydi. Bende bugün 3 test yaptım birseyler çıktı kan verdim negatif. Umarım günümde olurum.Adet oldum maalesef kızlar