- 21 Mayıs 2024
- 74
- 11
- 29
Kaçıncı denemendi ? Birde kramp dışında belirtin var mıydı ? Benim hiç belirtim yok sadece arada kramp oluyor o kadar.Erken test yapmak için canım bekle biraz daha . Evet benim pozitif cıktı benim testim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı denemendi ? Birde kramp dışında belirtin var mıydı ? Benim hiç belirtim yok sadece arada kramp oluyor o kadar.Erken test yapmak için canım bekle biraz daha . Evet benim pozitif cıktı benim testim
Bende çatlatma iğnesi oldum bugün 12.günüm testlerim negatif 18 22 mm yumurtam vardı iğnenin etkisi geçmiştir bence benim 10.Cu gün geçti hala negatif nezaman pozitife döner acabaMerhaba kızlar çatlatma iğnesinden sonra 10 ve 11. Gün negatif cıktı sonra 13. Gün hafif silik cıkınca kan testi verdim 14. Gün 6/75 adetime 2-3 gün var sizce iğnenin etkisimidir ?
Bende çatlatma iğnesi oldum bugün 12.günüm testlerim negatif 18 22 mm yumurtam vardı iğnenin etkisi geçmiştir bence benim 10.Cu gün geçti hala negatif nezaman pozitife döner acaba
Yoktu canım 4. DenememKaçıncı denemendi ? Birde kramp dışında belirtin var mıydı ? Benim hiç belirtim yok sadece arada kramp oluyor o kadar.
14.gün direk pozitif mi çıktı kan verdiniz miBen 14. gün yapmıştım o günlere kadar benimde negatif cıkmıştı
Ah bana dua et lütfen. Benimde ara ara ağrım oluyor ama geçiyor. Bugün 12 gün. Başka bir belirtim yok. Bir yumurtam vardı 24mm birtane daha vardı ama o küçüktü dahaYoktu canım 4. Denemem
Merhaba çatlatma iğnesinden sonra sancın oldu mu yumurtalıklarda ? Ben dün oldum iğnemi fakat yazıldığı gibi sancı vs olmadı bu yüzden sormak istedimMerhaba kızlar çatlatma iğnesinden sonra 10 ve 11. Gün negatif cıktı sonra 13. Gün hafif silik cıkınca kan testi verdim 14. Gün 6/75 adetime 2-3 gün var sizce iğnenin etkisimidir ?
Evet pozitif cıktı sonra kan verdim14.gün direk pozitif mi çıktı kan verdiniz mi
Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah inan benim 1 yumurtam tutundu hiç ümidim yoktu bu ayAh bana dua et lütfen. Benimde ara ara ağrım oluyor ama geçiyor. Bugün 12 gün. Başka bir belirtim yok. Bir yumurtam vardı 24mm birtane daha vardı ama o küçüktü daha
Bende bugün test yaptım pozitif 2 saat sonra farklı test yaptım negatif ;(Evet pozitif cıktı sonra kan verdim
Evet ama hemen değil canım 1 hafta sonra başladı adet sancıları gibiMerhaba çatlatma iğnesinden sonra sancın oldu mu yumurtalıklarda ? Ben dün oldum iğnemi fakat yazıldığı gibi sancı vs olmadı bu yüzden sormak istedim
Ben pozitifi gördüğüm an kan verdim canım idrar yanıltmasın diye istersen öyle yapBende bugün test yaptım pozitif 2 saat sonra farklı test yaptım negatif ;(
Rahatladım şuan çok teşekkürler yazdığın için canımmm bende iğne işe yaramadı mı acaba diye düşünüp durdum .. inşallah gelir bebeklerimizEvet ama hemen değil canım 1 hafta sonra başladı adet sancıları gibi
Öyle yapayım teşekkür ederimBen pozitifi gördüğüm an kan verdim canım idrar yanıltmasın diye istersen öyle yap
Ahhhh inşallah inşallah. Ara ara ağrılarım oluyor. Regl oluyorum sonra Şuanda da öyle.Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah inan benim 1 yumurtam tutundu hiç ümidim yoktu bu ay
İnşallah kuzum sağlıkla gelsinlerRahatladım şuan çok teşekkürler yazdığın için canımmm bende iğne işe yaramadı mı acaba diye düşünüp durdum .. inşallah gelir bebeklerimiz
İnşallah Allahtan ümit kesilmez Sağlıkla gelsinler inşAhhhh inşallah inşallah. Ara ara ağrılarım oluyor. Regl oluyorum sonra Şuanda da öyle.
Rica ederimm inş pozitiftirÖyle yapayım teşekkür ederim
Reglme 2 gün var hemen kan versem mi regl günü gecikince mi kan vereyim sizce?Rica ederimm inş pozitiftir