Kızlar baskasımı var yoksa beni gerçekten Bıraktı mı :((

Ya ben senin konularına denk geldikçe içim şişiyor. Allahım evlerden ırak diyorum.
Sen bir doktora git gerçekten bence saglıklı değil bu kadarı.
Merak etme sevgilinde bu sağlıksız hallerinden memnun bence kaç defa döndü yine döner.
He ama sen madem bu kadar seviyorsun o cocuga bir iyilik yap ve ya tedavi ol yada bırak kurtulsun bu hastalıklı ilişkiden.

madem üzülecektin neden aramalarına msjlarına cvp vermedin ki. tabiki soğuyacak çok normal. çocukça hareket edioyrsun telefon listesindeki kızlara kadar karışman hoş bir davranış değil. benim de servisimin şoförü telefonumda var sevgilim onu da silsin o zaman?

ay şu adamların alnına sıcak damga basın da "sahipli" oldukları anlaşılsın. merak etme, döner. sen nasıl ki bu kadar kıskanmayı aşk sanıyorsun, o da bu kadar kıskanılmayı aşk sanıyor, bulmuşsunuz birbirinizi. iki trip atar geri döner.
ama senin kendi iyiliğin için buradaki insanları dinle ve bu sorununun üzerine git.
çünkü seninki kıskançlık değil, ismi ne bilmiyorum ama kıskançlık olmadığından eminim, başka bir isim bulmak lazım.

Herseyden önce uzman yardımı almalısın kendin aşamıyosun belli bu durumu,kıskanclıktan apayrı bir boyutta senin tutumun,kendini hırpalıyosun sürekli kendin yazıyosun kendin oynuyosun elinde olmayabilir ama değişebilirsin.

X