• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar başına gelen ya da duyan varsa lütfen yardım etsin: Beta değerim her zaman 2 katı artmıyor hala 1000i bulamadı

SeptembeRose

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
632
531
23
Kızlar 5+3 hamileyim. Ama sürekli kan vermek zorunda kalıyorum. Değerlerim düzensiz.
test sonuçlarım:
1. Merkez (özel hastane)
30.01.2023 : 128 Beta
01.02.2023 yani 2 gün sonra:120(cihaz arızalıydı geç açıklandı)
Merkez değiştirdim öyle olunca
2. Merkez (özel hastane)
03.02.2023: 149.9
04.02.2023 yani 1 gün sonra 230.7
05.02.2023 1 gün sonrası: 335.3 (bu son 2 gün iyiydi 2 kattan fazla artış vardı doktor 4 gün sonra kan ver çarşamba dedi)
08.02.2023 yani 4 gün sonra değer : 900 5+3e geldim değer hala azar azar artıyor ve 2 katı artmamış sizce sorun nedir? Böyle durumlarda yaşayanlar bebeğini sağlıkla kucağına alabildi mi ?
Nolur yardım edin yol gösterelim benzer sorunu olanlara.

%60 artması yeterlidir.
Evet böyle yazılar okudum kuzum ama benim anlamadığım doktor neden ısrarla 2 kat diyor beni bilgilendirmiyor insan panikliyor haliyle..
Beta takibini neden yapıyorlar ki. Anneye stresten başka birşey değil bence. İki hamileliğimde de böyle bir takip istemediler. Zaten kese ve kalp atışı kontrolü yapılıyor zamanı gelince.
Hiç sormayın biraz tesadüf gelişti öğrenmem gerekiyordu mecburiyetten kan verdim yoksa biraz daha bekleyecektim. Ama ikinci hastane bir sağlıksız gebelik dedi bir artış çok iyi harika dedi şimdi yine laboratuvara gönderdim hata olabilir dedi. Baktılar sonuç aynı çıkmış hala da bana dönmedi . Bu nedir anlayamıyorum vallahi bunaldım bilseydim en başından 5 ya da 6. Haftada giderdim direkt.

H
Evet böyle yazılar okudum kuzum ama benim anlamadığım doktor neden ısrarla 2 kat diyor beni bilgilendirmiyor insan panikliyor haliyle..

Hiç sormayın biraz tesadüf gelişti öğrenmem gerekiyordu mecburiyetten kan verdim yoksa biraz daha bekleyecektim. Ama ikinci hastane bir sağlıksız gebelik dedi bir artış çok iyi harika dedi şimdi yine laboratuvara gönderdim hata olabilir dedi. Baktılar sonuç aynı çıkmış hala da bana dönmedi . Bu nedir anlayamıyorum vallahi bunaldım bilseydim en başından 5 ya da 6. Haftada giderdim direkt.
HCG takibini dış gebelik için istiyorlar 2 günde 1 aynı sağlık merkezinde kan verin zaten 1500 u geçince kese görünüyor

H

HCG takibini dış gebelik için istiyorlar 2 günde 1 aynı sağlık merkezinde kan verin zaten 1500 u geçince kese görünüyor
Doktor beni yarın çağırdı alttan ultrason ile bakacak canım dış veya boş gebelikten şüphelendi maalesef... genelde bu tarz artışlar iyiye gitmiyor en az %85 artış bekliyoruz dedi . Çok üzgünüm... :(

bence çok stres yapmışsınız sık kan vermekten ben iki kere verdim 450 filan görünce doktor 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi. böyle her gün iki güne bir insanı mahveder yani ben iki kere verdim onda bile sonucu yüreğim ağzımda bekledim. benimde ilk artışım yüzde 50 olmuştu sonradan katlanıp artmıştı, gebeliğim sağlıklı oldu 23 haftaya geldim artık, bence sakin ve olumlu düşünerek bekleyin

Kızlar 5+3 hamileyim. Ama sürekli kan vermek zorunda kalıyorum. Değerlerim düzensiz.
test sonuçlarım:
1. Merkez (özel hastane)
30.01.2023 : 128 Beta
01.02.2023 yani 2 gün sonra:120(cihaz arızalıydı geç açıklandı)
Merkez değiştirdim öyle olunca
2. Merkez (özel hastane)
03.02.2023: 149.9
04.02.2023 yani 1 gün sonra 230.7
05.02.2023 1 gün sonrası: 335.3 (bu son 2 gün iyiydi 2 kattan fazla artış vardı doktor 4 gün sonra kan ver çarşamba dedi)
08.02.2023 yani 4 gün sonra değer : 900 5+3e geldim değer hala azar azar artıyor ve 2 katı artmamış sizce sorun nedir? Böyle durumlarda yaşayanlar bebeğini sağlıkla kucağına alabildi mi ?
Nolur yardım edin yol gösterelim benzer sorunu olanlara.
gülüm keseyi gördüysen beta baktırmana daha gerek yok ben 43.1 ile öğrendim haftama göre çokkk düşük bir değer ama şuan 17 haftalik oldum hiç bir sorun yok çok şükür beta 1 kere baktirdiktan hadi 2 defa baktirdiktan sonra devamina surekli baktirmana gerek yok sıkma canını üzülme rabbim kucağına almani nasip etsin inşallah

Back