Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben erkek arkadaşıma bir parfün almak istiyoum hediye olarak bana tavsiye edeceginiz baştan çıkarıcı ferah bir parfüm tavsiye edermisiniz erkek arkadaşımın ten rengi esmer sanırım bunlada bir alaka var tenle uymalı parfüm birazda yardımlarınızı bekliyorum
açıkçası esmere ne gider beyaz tenliye ne gider bilemem ama bir kaç parfüm ismi verebilirm. fresh bir koku istersen davidoff cool waterı tavsiye ederim. biraz ağır olsun çekici olsun dersen rochası severim. günlük olsun dersen de paco rabbanne one million.
Versiuon parfümlerin en çok başarılı olduğu koku bu olsa gerek. Hem kalıcılık hem kalite bu parfümde birleşmiş. 50 CC 10 tl, model kolye - bijuteri, takı, küpe, kolye modelleri, küpe modelleri adresinden online sipariş verebilirsiniz. 5 lira gibi bir kargo çıktı ama 5 gün içinde elime geçti ve bir de hediye göndermişler, (kullanışlı bi toka ) onu kendme alıp, kokuyu erkek arkdaşıma hediye ettim, açık parfüm sevmezdi ama artık vazgeçeceğini sanmam artık. Şiddetle tavsiye ederim