- 25 Kasım 2014
- 2.881
- 2.227
- 448
- 33
Yazarm tabi sonucu var yada yok ikisininde cnmInsallah cnm varsada yazarsın buraya olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazarm tabi sonucu var yada yok ikisininde cnmInsallah cnm varsada yazarsın buraya olur mu?
Merakla bekliyorum hayırlı haberlerini insallah.Yazarm tabi sonucu var yada yok ikisininde cnm
POWERHACK ne diosun son durumuma?
Bugünde yaptm.5 dk da böyle oldu.adet olacak gbi belim ağrıyor omur iligm ağrıyor boynumdan aşağı kadarcnm supheli demis ama deger olmadigi icin yorum yapamiycam p.tesi degeri gorelim hala test yapiomusun koyulasma varmi
Bugünde yaptm.5 dk da böyle oldu.adet olacak gbi belim ağrıyor omur iligm ağrıyor boynumdan aşağı kadar
İnşallah kuzum yarn yzcam snucu dua edin bana :)
sen daha merhametli olursun gerilim bir kenaraa bırakmaİnşallah kuzum bak o zmn nasıl ilham geliyor
Yok kız bende merhamet duyusu yok senaryo yazioz burda ne merhametisen daha merhametli olursun gerilim bir kenaraa bırakma
senaryonu yesinlerYok kız bende merhamet duyusu yok senaryo yazioz burda ne merhameti
senaryonu yesinler
valla heyecanla takip ediyorum gelişmeleri. Ama içime hamile olduğun hissi doğuyor. hayırlısı bakalımKan verdim kızlar.sonucu 6,5 gbi arayıp bildirecekler.Allah büyük uzulur muyum bilmiyorum.sanki kendimi olumsuz sonuca hazırlamış hissediyorum.aklımda içimde pozitif çıkacağına dair bi umut yok. Belki de Rabbim veriyor bu olumsuzluk hissini bana yikilmamam için.herşeyin hayırlısı ben dua mi ilettim emanetimde hükmüm de artık yaradanda...
Kızlar sonuç ckti 14,5 .geç döllenme olabilir diyorlar .son ilişki 14 nsan olabilir mi
Canım benim hayırlısı inşallah.Poliklinikte ki bayan geç döllenme olabilir dedi.bide bel agrim çok ama pfff
İnşallah cnm geç döllenme olsun inşallah,kimyasal falan derlerse çok üzülürüm. Hiç ckmasa neysede smdi biliyorum ki varms benmleymsCanım benim hayırlısı inşallah.