kızlar, bana öyle bir parfüm önerin ki....

yok canım benim
bi arkadaşımız (ki kendisi KK üyesidir) getiriyo amarigalardan
vergisi ıncıgı cıncıgı olmadıgından ucuz oluyo
ondan alıyoz kaydirigubbakcemile3

tamam o zaman, bunu öğrendiğim iyi oldu ben de Amerikadan getirtebilirim o zaman....abimin arkadaşları, abim falan gidiyor...:lepi:

canım marka olarak herkes önermiş . bende fiyat olarak sana 30 ml liklerden almanı tavsiye ederim hem çok para vermek istmeyen hemde orjinal kullanmak isteyenler için 30 ml şişelerde satılıyo alırsın beğenmezsen hem için yanmaz boşa para verdin diye bende araştırıyorum 30 ml parfümleri -30 milyona buldum henüz karra vermediğim için almadım internetten bakabilirsin..

Pahalı olmasın diyorsun, The Body Shop'a bak. 30Lira civarı çok da hoş kokular var. Ben 1 alana 1 bedava diye aldım önünden geçerken, iyi de oldu dünya para verip aldığın kokuları her yere sıkmak zorunda kalmıyosun hiç acımadan fıslatıyorum bunları :1closedeyes: tavsiye ederim

öneriler için çok teşekkür ederim...ne kadar çok parfüm varmış bilmediğim, doğal olarak kokularını da bilmiyorum..ben bunları not alıp kokularına bakacağım...şimdi burda önerilen parfümlerle fiyat olarakta kalite olarakta hiç ilgisi yok ama benim gibi parfümünü çabuk bitiren biri için çok ucuz bir parfüm buldum 13 tl...kokusu da çok güzel...daha önceden görmüştüm parfümeri de ama kokusuna bakmamıştım...fiery eflatun şişe de olan...ama şimdi bunu da alıp bitene kadar kullanırım sonra yine vazgeçerim diye korktum...çünkü aradığım parfümün kalıcı, bana özgü olmasını istiyorum..bu parfüm eminim çok kalıcı da değildir....keşke diğer parfümlerde 13 tl olsaydı, bu krizde, insan herşeyin iyisini ucuza almak istiyor....kullanan oldu mu hiç fiery eflatun şişeli olanı...?

sen ne kullanıyon lan gurbık.sen kullansan kullansan çamasır suyu kullanırsın)))))))))))))))))))))))))))))

sayim yievrum

viktor rolf - flowerbomb
carolina herrera - 212 sexy
agent - maitresse
agent provocateur
chanel - coco matmazel
chanel - no 5
armani - remix
hugo boss - deep red
cacharel - amor amor

aklıma gelenler bunlar
hatırladıkca yazarım

gurbişin agent provocateur bana çok ağır geldi metresse ide hiç bilmiyorum:ecrin_bebek:
ama 212 sexyi merak ediyorum yorumunu aliyim bebişimmmhihoyyyt

ben
şanel şans
lankom mirıkıl
hırıstiyan diyor dune
hırıstiyan diyor jador
kaşarel amor amoru çok seviyorummm delikafadulden

şimdi hipnotik poyzın
şu şanel koko matmazeli bi koklıyım bakiiimmm kaydirigubbakcemile

ben bu tousu abimle getirteceğim....kafaya taktım ama bunun yanında uygun bir marka bulsam sürekli de amerikadan getirtemem ki....bunun tek çeşiti var değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…