kızlar, bana öyle bir parfüm önerin ki....

bacım sen çamaşır suyunun kokusunu çok beğenmiyo muydun?
e işte onu sıkkaydirigubbakcemile3
tamam tamam.ben de buğday tnliyim ve Hugo kullanıyorum.kokusu çok güzel ama parası da tabi
gelçi bana 2 yıl gidiyo.
bacım sen de kafandan aşağı boca etme canım:mymeka:
al güzel bişey de kullan dimi amaŞeniz.bunun ucuzuna da alkol basıyolar yaf:1closedeyes:

yönetime buradan sesleniyoorumm :)
yazdığımız isimlere tester konulsunn :):)
şaka bi yana
açık parfümlere neden karşısın cnm istemiyorsun ben hep D&P nin açık parfümlerinden alırım.her çeşit var istediğini beğen.:)

15lira veriyorum zaten bana en fazla 1ay dayanıyor bir parfüm :)
her aldığımda değişik koku beğeniyrum o an hangisi hoşuma giderse onu alıyorum:) şekerli kokulara bayılırımm..

noa,night blue süper bunlar

öneriler için herkese teşekkür ederim..

alien pahali ama kesinlikle tavsiye ederim amber ve çiçek kokusu ama sarışınlara ağır gelebilir

sarışın değilim delikafadulden

ben seviyorum da eşimin sevdiğini söyleyemem...onu bastırmak için parfüm arıyorum :roflol:boca etmiyorum ama dayandıramıyorum neden bilmem, hatta bazen sıkmayı unuttuğum bile oluyor...

açık parfümlere karşı değilim ama her açık parfüm aynı olmuyor....aynı yerden aynı parfümü bile alsan bir öncekiyle sanki arasında fark oluyor ne bileyim....bir düzen oturmadı bu konuda....kuzenim bir parfüm almış Ankaradan, bayıldım kokunun adını aldım, İzmirde aldım benziyor kokuya ama sanki başka....

canım ben 1,5 seneye yakın kullandım addicti...
Çok severek kullanıyordum ama uzun süre aynı kokuyu kullndığımdan mı ne artık hiç cazip gelmiyor bana kokusu...
işyerinde biri 50 lerinde diğeri 20 lerinde iki farklı bayan kullanıyor şuan inan duyduğumda yüzümü buruşturuyorum artık:1no2:
nasıl diyeyim sana, baharat kokusu gibi ama karabibere daha yakın gibi...bilmem anlatabildim mimirmirmirmir

iyi ki ucuz parfüm önerin dedik, nerde dünyaca ünlü bir parfüm var önermişsiniz.....:roflol:şaka bir yana önerileri not edeyim, kokulara bir bakayım....ama ilk önce elimdeki parfümleri bitirmem gerek....başka öneriler de gelir bu süre içinde...

ohoo bir aprfüme 130 140 lira verirsek yanmışız biz.
ben zaten 15günde bitiriyorum kalıcı da olsa olmasada :) buram buram koku burnuma gelmeden rahat edemıyorum :)

Tariflerine uygun sana "leal" öneririm.
hem çiçek kokusu, hem portakal vs turunç kokusu yok içinde, hem yerli malı, hem de kalıcı. Çok ağır değil, günlük de kullanılabilir.
Fiyatı 25 ya da 30 olması lazım. Üstelik 100ml. Uzun bi süre kullanırsın yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…