Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bana ne renk yakışır :) yardım lütfen (:

ama siyah sac da ifadeyi sert gösteriyor.. lale devrindeki yeşimiin sac rengide cok güzell ona da bak derim :)

Onu atlamisim bak kizil kahve ve koyu kizilar cok yakisir sana.
Bak bu renk cok güzel. Benim saclarim acik kumral, ayni kutudaki gibi tutmustu. Senin sacinda ayni bu renk olmaz ama hos bir kizillik verebilir saclarina.

canım çok teşekkürler :) ama işte insan kendine olmayanı daha çok beğenio ya bizimksi de o durum sanırm :) ben kara kaş kara saç geldim öle gitcem diye korkuom :)) bu renk gerçekten çok güzelmiş..ama benm önce kaşlarımı halletmem gerekio galiba

canım dediğin gibi önce kaşlar :)) bal köpüğü gerçekten de hoşuma gitti :) bide evde beceremem dimi hani kendi saç rengim çok koyu e açık renge döndürmek zordur heralde...ay kuaför de şimdi bıdbbdıbdı öle yapalım böle yapalım der durur :)))

cnm bence de boyatıp hiç yıpratma saçlarını... kendi rengi de çok güzel:) farklı bir modelde kestirebilirsin belki:)

işte sıkıldım kendimden diye uğraşcak değiştrcek yer arıorum kendime sardırdım :)) model konusunda da benm saçlarım normalde kıvırcık ve gür:2: başa çıkmakta zorlanıom aslında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…