Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bana ne renk yakışır :) yardım lütfen (:

sacların zaten koyu sıyah boya gıbı duruyor hatta, bence hıc boyaya bulasma dogal rengını kullan, bu soyledıgım belkı fıkrını degıstırmeyecek ama dınlemenı tavsıye ederım. 6yıl sacını boyamıs kı bunun 5 yılını sıyaha boyadıgım ıcın saclarımda fazlaca beyaz olustu, gecen yıl karamel yaptım ve uc ay once koyu kestaneye boyayıp bıraktım, beyazlarım cıktı ama boyamayacagım. dogal sac bambaska bence

benim doğal rengimde böyleydi ilk kahve yapmaya çalıştım kendim hatırlıyorum turuncumsu açık kestane olmuştu kumrala boyadığımda birde dipler baya açıktı alacalı olmuştu eğer çok istiyorsan kuaföre git hemen elde ederler rengi evde boyama hiç denemiş olarak benden tavsiye.. onun dışında bronz kahve ya da koyu kumral yaptırabilirsin yakışabilir ama doğal saç rengi gibisi yoktur ben bile bazen pişman oluyorum

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşlar:) ama hani şöle çikolata kahve falan...yani yine koyu olsun ama içinde başka renkler de olsun istiyorum..palette koyu kahve kutudaki renk güzel duruo ama bende olur mu o renk tutar mı bilmiorum hiç...

bide kaşlarım filan da siyah kalın...yani saçımı azcık açmaya kalksam bile onlarla da oynamam gerekicek dimi kızlar...ben pek anlamıorum da bu işlerden

Bence yüzünü çevreleyen katlı bi kesim yaptır önce :) Boyaya ihtiyaç duymayabilirsin ondan sonra

koyu kahveye boyarsan hiçbir değişiklik olmaz saçında çünkü senin saçında koyu kahve siyaha yakın bir renk.normalde koyu kahve siyah yapıyor saçı zaten.değişiklik istiyosan daha açık renklere bakman lazım ama kaşlarına gider mi onu da ayarlaman lazım.

..... yanlıs yere yanlıs yorum yazmısım kusra bakma arkdsım :)

Son düzenleme:
Kendi rengini hiç bozma bencede
Senelerdir her rengi denedim bende,şimdi çok pişmanım.fırsatım olsa hiç boyamam.
Aynı renk bi daha bulunmuyo

bence beyaz tenlisin kumral tonları çok yakışır. siyah saç güzelliğini kapatmış.yüzün çok güzelmş

Canim sac rengin cok güzel... Keske benim de saclarim böyle koyu renk olsa.
Kirmizi balyaj cok yakisir sana, boyuna ya da uclarina farketmez. Ama tarzim degil diyorsan beyaz tenli oldugun icin sicak tonlarda bir kumral veya bal köpügü de güzel durur.

Son düzenleme:
bncede beyaz tenli oldugun için her renk gider kaslarınıda actırrsın
kızıl kahve yakısır kahve üzerine veya uclarına sarı röfle güzel olur :) bal köpügü, karamel de hos olur =) hepsi yakısır canım sen en cok hangi rengi begeniosan arık google a yaz sac renkleri die bak sec =)

• kesinlikle kuaforde boyat..

cnm bence de boyatıp hiç yıpratma saçlarını... kendi rengi de çok güzel:) farklı bir modelde kestirebilirsin belki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…