Kızlar bana ne önerirsiniz?

Canim türkiyede 2 hafta icinde iade etme hakkiniz yok mu? Bizim burda cok sükür var, sebebi ne olursa olsun hatta sebebi yoksa dahi iki hafta icinde mali geri alip parasini iade etmek zorundalar.

Benimkide 1.5 saat filan sürüyor acikcasi nekadar sürdügüne hic dikkat etmedim ama calistigi zaman hicbirsey duymuyorum. Okadar ki bazen calistirmayi unuttugumu düsünüp acmak zorunda kaliyorum emin olmak icin. Süresi pek farketmez yarim saat gec ciksa nolcak cikmasa nolacak ama cok ses cikarmasi benimde hosuma gitmezdi. Bence adamin pesini birakma en azindan üzerine para vererek daha iyisiyle degistirmeye bak.

benimk 5 programli 45 derece 30 dk da yikiyor genelikle onu kullaniyorum bence geri degistir canim cok uzun yikiyormus valla

Benimki ya 3 yada 4 programli..fazla programli istemedim benim icin tek önemli olan program ekonomik programi idi.. 58dakikada cok güzel bir sekilde yikiyor..

kızlar sagolun yorumlarınız için..servisi aradım biz özel servisiz dediler ilgilenmediler anlayacagınız.ama peşini bırakmayacagım.vestelin müşteri hizmetleri numarasını bulamıyorum bi türlü..servis numaraları çıkıyo hep.mutlaka degiştirmek istiyorum bakalım inşallah.

bizim komşuya bir bayisi derin dondurucu diye mini buzdolabı göndermiş komşuda kutuyu açıyor tabii bakıyor buzdolabı telefon açıyor böyle böyle diye siz açmışsınız geri alamayız diyor 1 ay oldu hala gelip almadılar.birde komşu fatura almamış ispat edemiyor elinde kaldı vestelin manisada fabrikası var orayı arayın dedik.bizdede uydusu var hiç memnun degiliz sürekli bozuluyor .vestelmi uzak dursun.

Canım Vestel'in çağrı merkezi numarası 0212 444 4 123
Sitesi vestel.com.tr

Bu işin peşini bırakma derim ben. ıade garantisi falan diye çarşaf çarşaf reklam yapıyorlar geri alsınlar bakalım.

Canım Vestel'in çağrı merkezi numarası 0212 444 4 123
Sitesi vestel.com.tr

Bu işin peşini bırakma derim ben. İade garantisi falan diye çarşaf çarşaf reklam yapıyorlar geri alsınlar bakalım.

canım bugün dedigin numarayı servis kitapçıgından bulup aradım..herşeyi anlattım.onlarda yardımcı olmadılar...yani bu makine şimdi elimde mi kalcak güzel yıkamıyor çok ses çıkarıyor vs.. dedim...ayrıca reklamlarınız var 3 ay iade kampanyası diye dedim..evet var ama sadece vestel ürünleri için dedi..eee dedim regali vestel ürünü diye aldım böyle şeymi olur şimdi dedim.vestel ürünü evet ama sadece vestel marka olanlar için bu kampanya ve arızalı olanlar için dedi...reklemlerınd öyle denmiyor ama dedim..hiç memnun degilim bi şekilde geri vericem bu makineyi dedim...magazada yardımcı olmadı zaten satana kadar ugraşıyolar sadece dedim bir sürü şey daha işte...kalktı bana servis numarası veriyo en yakın bayiinin..dedim bendevar gerek yok aradım onlarıda biz özel servisiz dediler..çok pişman oldum aldıgıma dedim...
böyle olmayacak yarın magazaya gidip konuşucam tekrardan..resmen baştan savıyorlar insanı..bide pahalı almışım ben bunu..nettee bakıyorum 450 den yukarısı yok aynı makine.

Vestel in satis sonrasi hizmeti sifir satana kadar ugrasiyorlar sonra araki bulasin arkadasim sana tavsiyem pesini birakma bizim tv vardi vestel 1,5 yil kullandik ben anlamiyordum ama esim goruntude tuhaflik var diyordu kac kere servis geldi ayarladik falan diyorlardi esim de olmadigini iddia ediyordu en sonunda degistirin bu tv yi dedi aldigimdan beri memnun degilim goruntuden dedi garantisi de 2 yil daha 6 ay vardi bitmesine kabul etmediler imkani yok dediler esimde tuketici mahkemesine basvurdu mahkeme gunu gelmeden hemen yoneticiler aradi anlasalim diye anlastik degistirdiler cunku onlar icin kotu reklam musteri kaybi demek ara sende hakkini

canım sagol.geçen kardeşim ugramış ablam böyle böyle diyor diye hiç memnun degil demiş .iade alamıyoruz demişler...bunlar da mobilya ve çeyiz magazası anla artık nasıl ilgilenirler.bende aptallık beyaz eşya bayisi varken gittim nerden aldım:çok üzgünüm:
eşim de kızıyo şimdi..ya hiç ugraşma diyo yada alıcam koycam taksiye bırakıcam kapılarının önüne diyo..inan çok pişmanım.dedigin gibi satana kadar yani..tüketici hakları mahkemesine başvurmayı düşünüyorum ben de en son ihtimal olarak..yardımcı olmazlarsa mecbur kalıcam.

Canım peşini bırakma bence, bu tür şeyler bir kez alınıyor. Ben babama bin rica bin minnet 2000 yılında Siemens aldırmıştım :) O kadar harika bir makine ki. Bugüne kadar beni hiç üzmedi, 10 sene evvel paketinden çıkarıp nasıl kurduysak halen o halde duruyor günaşırı kullanılmasına rağmen. Bu tür malları alırken iyi araştırmak lazım. Zararın neresinden dönsen kar. Çok ısrarcı olup sürekli rahatsız edersen pes ederler gibime geliyor. Ya da davacı ol.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…