selam kızlarr...hemen gireyim konuya.ben bulaşık makine mi yeni aldım kızlar.fakat dün ilk defa çalıştırdım ve çok canım sıkıldı...birincisi çok ses yapıyor...ikincisi çok uzun süre yıkama yapıyor..iki programlı aldım çok programa gerek yok diye..kampanyalı fiyatı da 650 tl ...dedim çok iyi alayım ama canım sıkıldı işte..işten gleirken ugradım magazaya,anlattım..sahibi yokmuş bugün..biz bişey yapamayız dediler..yarın tekrar ugrayacagım...hadi ses olayını da geçtim diyelim çok uzun yıkama yapıyor..biri 2 saat diger program 2.5 saat...degiştirmek istiyorum..sizce degiştireyim mi?
sizin makineleriniz kaç dakikada yıkıyor?anneminki 1.5 saatmiş en fazla..ve anneminki çalışırken sesini çok az duyuyorum..of yaa keşke biraz daha fazla verip daha iyi bir marka alsaydım((ilk defa makine de kullanmıyorum herşeyini biliyorum..bi tuhaf geldi bu makine bana.
Canim türkiyede 2 hafta icinde iade etme hakkiniz yok mu? Bizim burda cok sükür var, sebebi ne olursa olsun hatta sebebi yoksa dahi iki hafta icinde mali geri alip parasini iade etmek zorundalar.
Benimkide 1.5 saat filan sürüyor acikcasi nekadar sürdügüne hic dikkat etmedim ama calistigi zaman hicbirsey duymuyorum. Okadar ki bazen calistirmayi unuttugumu düsünüp acmak zorunda kaliyorum emin olmak icin. Süresi pek farketmez yarim saat gec ciksa nolcak cikmasa nolacak ama cok ses cikarmasi benimde hosuma gitmezdi. Bence adamin pesini birakma en azindan üzerine para vererek daha iyisiyle degistirmeye bak.