• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bana ilk yaptiginiz bhcg degerlerini yazin lutfen

bugun kan testi yaptırdım. adet günüm bugün-yarındı. beta hcg 264. sanırım 2 haftalık. henüz dr.a göstermedim

ben yaptırdığımda beş haftam dolmuştu canım benimki 100000 cıktı senin k, ne kadar cıktı

kötü haber
beta hcg değerin 124 ten 86 ya sonra 16 ya düştü,şiddetli ağrı ile reglimden 5 gün sonra kanamam oldu
doktoruma göre kimyasal gebelik,üzülmeme gerek yokmuş
başka bir doktora gittim o da gelişmemiş gebelik ve kendiliğinden düşük dedi
ileri tetkikler başlayacak bu 2. ci düşüğüm oluyor
demoralize oldum artık

benimki 48 cikti adetimden iki gün önce aceba hamilemiyim dr cok düsük oran dedei iki gün sonra bidaha gel test yapalim dedi aceba hamilemiyim bana yardimci olun lütfen

adetime 2-3 gün kala kan test sonucu 48 cikti dr kan degeinin düsük oldugnu iki gün sonra tekrar test yapmami söyledi bundan 6 ay öncede 3 aylikken düsük yaptim aceba simdi hamilemiyim degilmiyim ne olur yardimci olun test degerleri normalmi hamilemiyim yani acele cevap bekliyorum ne olur

benim344 dü ama sonra gerilledi önce 255 sonra 122 diye düştü meğer düşük yAPIYORMUŞUM

ya kızlar ben 3 şubat 2009 da adet olmuştum,bugün bhcg yaptırdım , sonuç 190 , son adetten 35 gün geçti , son adet tarihi baz alınarak hesaplanırsa 5 haftalık yapıyor , bu değer çook düşük değilmi ? lütfen acil cevap,

Arkadaşlar,
Ben aranıza yeni katıldım. Bebişim olsun istiyorum. 12 sinde adet olmam gerekiyordu. Olmayınca hemen o gün gittim kan testi yaptırdım. B-hcg sonucu 0,1 çıktı. Ama hala adet olmadım. Sol kasığımda hafif bir batma var ama onun dışında bir belirti yok. Bir de midem çok gaz yapıyor ağrıyor. Karnım da çok şiş. Anlamıyorum. Sizce tekrar test yaptırayım mı? 5 gün geçti hala tık yok. Lütfen yardım edin!!!

bende bugün test yaptım.adetim 3 gün geçti sonuç 4,970 negatif çıktı.
doktor adet olabilmem için farlutal kullan dedi.
ben umutlanmıştım genelde hep 0,1 çıkıyordu bu kez fazla çıkınca.
sizce bir kaç gün bekleyip tekrar test yapmalımıyım.
hiç umut yok mu?

hiç umut yok mu?

içme tatlım bence 2 gün sonra tekrar baktır bak bakalım artış varmı ona göre içersin. çünkü fortumda aynı durumda olupta hamile olan arkadaşlar vardı.şansa bırakma bence inş. değerin artar ilaçlara gerek kalmaz.

Reglden 3-4 gün önce 8.80 çıkmıştı değerim
4 gün sonra da 49.50 olmuştu daha çok yeniymiş
hamileliğim ama tabi 2 aylıkken bebeğimi kaybettim
şimdi yenisi için çalışıyoruz
:16:

Son düzenleme:
hiç umut yok mu?

Reglden 3-4 gün önce 8.80 çıkmıştı değerim
4 gün sonra da 49.50 olmuştu daha çok yeniymiş
hamileliğim ama tabi 2 aylıkken bebeğimi kaybettim
şimdi yenisi için çalışıyoruz

Ilk hamileligimde adete 2 gun kala 65ti.
Bu ayki testte ilki 5,47 2 gun sonra 18,8 cikti öyle belirsiz bekliyorum iste :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back