• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bana ilk yaptiginiz bhcg degerlerini yazin lutfen

kızlar ben de c.tesi tahmini yumurtlamamın 14. günü test yaptırdım yani günüm geçmeden. beta hcg 255 çıktı. doktor daha günün geçmemiş normal dedi. takibe gerek var mı diye sordum stres yapma 10 gün sonra gel ultrasonla bakalım dedi. inşallah her şey yolunda gider. 1 hafta sonra görcem inşallah bebişimi. darısı hepimizin başına

ben adetimden bir hafta önce yaptırdım 0.1 çıktı doktor yok demek değil bekle dedi bakalım bekliyorum

benim hcg değerim de 1500 dü ama üzülme çünkü düşükte çıksa yeni hamile oldugun anlamına da gelebilir sanırım hergün 2 katına çıkıyomuş öyle bişiler duymuştum..

kizlar benimde 45 cikti adetim gectikten 3 gun sonra ve negatif dedi labaratuar. hala adet olmadim 6. gunum bugun. tekrarliycam bakalim. Ne dersiniz bu duruma?

ben adetime 1 hafta kala yaptırdım 5,53 çıktı 4 gün sonra tekrar yaptırdım 196 çıktı şuandada 6 haftalık hamileyim. ama korkuyorum bazı ilaçlar kullanıyordum 5.53 çıkınca kan testim hemen bıraktım ilaçları bişey olurmu die korkuyorum doktorlar ister aldır ister devam ettir diyolar kesin bişey demiyolar ama ben aldırmıycam dua edin kızlarr :Saruboceq:

Ayşegül hayırlı olsun cnm inş bir sorun yoktur.zaten öğrenene kadar içmişssin,adetine bir hafta varmış daha bebiş için bi rsorun oluşturmaz bence,biizm bir tanıdık vardı,o dişlerini çektirmişti,kaç defa morfin verdiler,1 hafta sonra jghamile olduğunu öğrendi yani sende nerdeyse 2 hafta sonra ,dr.bişey olmas demiş,şimdi bebişini kucağına aldı,hiçbir sorunu yok,umarım seninde böyle olur

kızlar ya benim ayın 3 ünde olmam gerekiyordu olmadım, bu sabah kan verdim ama sonucu bana yarın öğleden sonra vereceklermiş, ne anladım ben bundan? sonuç almak bu kadar uzun sürer mi?

merhaba benim adetime 5 gün kala kanda beta hcg baktırdım değer 7,57 bekliyorum,ama büyük ihtimalle gebelik yoktur

merhaba benim adetime 5 gün kala kanda beta hcg baktırdım değer 7,57 bekliyorum,ama büyük ihtimalle gebelik yoktur

canım benim gebelik yoktur deme ben de adetime 4 gün kala test yapmıştım değerim 20 çıkmıştı yani 5 gün kala 7 çıkması çok normal değer hızla yükseliyo bi kaç gün sonra tekrar test yaptır göreceksin sonuç yükselmiş olacak hadi hayırlı olsun

asina gozun aydin tebrik ederim allah saglikla kucaginiza almayida nasip etsin insallah

5 ve uzeri degerler hamislik oldugunu gosterir...ustelik 5 gun kalaysa kesin vardir ..fakat yeni olusmus bir gebeliktir...

cnm hamiş olabilirsin,2-3 gün sonra tekrar yaptır 2 ye katlarsa hamişssindir,belki geç döllenme olmuştur,hadi bakalım hayırlıs:dance:

bende bugün yaptırdım 1460 çıktı 5 haftalık dediler reglim 3 gün geçti

teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için,11 ay önce ilk gebeliğim 6(+4) haftalıkken düşükle sonuçlanmıştı,o yüzden korkuyorum,hayırlısı olsun bakalım :))

Back