kizlar bana ilk yaptiginiz bhcg degerlerini yazin lutfen

gokcencim cok tesekkur ederim yaa icimi rahatlattin senin degerin benimkine yakin oldugu icin icim birazda olsa rahatladi ...cunku ilk deger dusuk cikarsa dusuk tehlikesi var falan dediler korktum..zaten cok bekledim bu bebegi kaybetmek istemiyorum!!!!

Mehaycım sağol canım inşallah hislerin gerçek olur.
Senin bebiş biraz geç döllenmiştir moralini bozma eminim değerlerin fırlamıştır

Kızlar adetime 4 gün kala yaptırdım 309 çıktı bana da yüksek diyorlar 5 gün kala da israrda net 2 çizgi vardı.

Kızlar adetime 4 gün kala yaptırdım 309 çıktı bana da yüksek diyorlar 5 gün kala da israrda net 2 çizgi vardı.

Harzem senin bebiş ikiz mi canım?Çok olmuş bu yazını yazalı da.
Değerin de çok yüksekmiş maşallah.

Benim adete 6 gün kala tesadüf öğrendim 36 çıktı.
Adete 3 gün kala 170 çıktı.Yarın tekrar yaptırcam bakalım.

hadı hayırlı olsun tekrr valla cok sevındım kızzzzzz
ne annesı olacaksın hesapladın mı

bugün adet olacağım gün haeln olmadım 4 gün önce kanda gebelik testi yaptırdım sonuç 2.00 dı. yani negatif ama sanki içime doğan hep erken yaptırmışımda sonuç değişecek gibi geliyordu. aslında içime doğan değildi istediğim bişeydi onun için öyle düşünüyordum ama sizlerin sonuçlarını okuduktan sonra inşallah en kısa zamanda adet olurumda adet düzenim bozulmaz. diğer aya ümidim olur

Döllenme geç olmuşsa çıkmayabilir bi kaç gün sonra yeniden yaptırabilirsin.
Belki geç yumurtlamışsındır olabilir.Ben 11. gün yumurtladığımı hissettim ve eşime haydi iş başına ben yumurtladım dedim.

Ve hamileyim şimdi.Allahın takdiri işte.

sende hissediyorsan aynı düşündüğün gibi olabilir.İnşallah hamilesindir canım.

Walla benim yumurtalıklar tarafına ince bi şey saplanır gibi oldu.tamamen doğal bir yöntemdi benimkisi.
Hemen eşimi yakaladım :) Ben yumurtladım dedim..

Sonradan kavga ettik sen çok erken dedin yumurtalama için o zaman boşa gitti diye kızmıştı bana.
Bende giderse gitsin napayım demiştim.Allahtan gitmemiş.

Ama ovulasyon testleri alınabilir.

canım peki senin adet döngülerin nasıl peki nasıl geç yumurtlamış olabilirimki

canım peki senin adet döngülerin nasıl peki nasıl geç yumurtlamış olabilirimki

Ben 27 günde bir oluyorum.Düzenlidir genelde.

Yumurtlama dönemi 12-17. gün derler ya ben 11. gün hissettim.

Yani standartlardan bi gün önce oldu.Hissetmesem karavana olacaktı o ay.

Belki seninde 17 günden sonra olmuştur yumurtanın çatlaması.Olabilr yani. Değişebiliyor bazıları adete bi gün kala bile oluyormuş.

ilahi darkincim:roflol: hic bosa gidermi zaten yumurtlamamis bile olsaydin spermler icerde 3 gun yasayabiliyormus yumurtladiginda yine icerde olurdu yani sırnaşık şey guldurdun kiz beni:))

ya inşallah canım ya bende 28 günde bir adet oluyorum. ben hiç birşeyin ölçümünü yapmadım sadece internette hesaplayıcılar varya ona göre ayarladım kendimi. normalde bugün adet olmam lazım ama tık yok daha ama kan testinin sonucuda malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…