• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bana ilk yaptiginiz bhcg degerlerini yazin lutfen

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
bana ilk yaptiginiz bhcg degerlerini yazarmisiniz kizlarr.aranizda bhcg degeri baslangicda cok dusuk olan varmiydi???

canım benim degerim 1416dı.buda 4-5 haftalık hamile olduğumu gösteriyordu..bak burdaymışız.

Mehay sen ikinciyi yaptırcakmısın? Ne zaman yaptırıyorsun?Yarın mı canım? Bol şanslar diliyorum..
Bende haftaya salı yazabilirim inşallah b hcg değerimi buraya..

Benim 495 ti canım 3 haftalıktı sanırım ama okuyorum önce çok düşük çıkıp sonra yükselenler var canım

benim 208.5 yazıyo test sonucum.İyimi kötümü anlamadım yaa doktorum bi hafta gecsin ikinciyi yapalım dedi ,yarın gidip yaptırıcam inşallah yükselmiştir...

bana ilk yaptiginiz bhcg degerlerini yazarmisiniz kizlarr.aranizda bhcg degeri baslangicda cok dusuk olan varmiydi???

SLM KAÇ ÇIKTI SONUCUN KORKMA SAKİN OL DEĞER DÜŞÜKSE ÇOK TA ÖNEMLİ DEĞİL BAZEN OLUR .TESTİ YAPTIĞIN KLİNİĞİDE DEĞİŞTİRME HEP AYNI YERE YAPTIR TEKRAR İSTERSE DOKTOR.:nazar::nazar::nazar:

Kızlar yazmıştım size benim bi hafta önce değerim 208,5 di.Bugün tekrar yaptık 387,5 çıktı.Doktorum gayet normal hayırlı olsun dedi:)

tebrik edrim ben adetım 12 geçti öyle yaptırdım sonuç yuksektı zaten belkıde döllenme geç olmuştur ondan olabilir

bana 6 haftalıkken usg+kan testi yapıldı değer 9354.9 mIU/ml yazıyor ne demekse?

Benim Adetten 1 Gün önce 59 çikmişti Iki Gün Sonra Yani Adetimi 1 Gün Geçe Tekrar Yaptirmiştim 175 çikmişti.

Ya ne güzel sonuçlar keşke bende yaşasam bu yazdıklarınızı kızlar.Benim biyolojik yaşım gelmiş galiba :) İllede olsun diyorum.İnşallah bende yazarım güzel değerlerimi buraya İnşallah pozitif çıkar.

adetime 4-5 gün vardı ve gaz sancısı vardı acile gittim ve sıradan bi kan idrar vs testi yapalım dediler.ve sonuçta hamile çıktım.adetim 3-4 geciktikten sonra idrar testi yaptım ve çift çizgi.sonra kadın doğumcuya gittim bhcg tekrar ölçüldü ve 1000 çıktı.işte böyle mehay.

Ya ne güzel sonuçlar keşke bende yaşasam bu yazdıklarınızı kızlar.Benim biyolojik yaşım gelmiş galiba :) İllede olsun diyorum.İnşallah bende yazarım güzel değerlerimi buraya İnşallah pozitif çıkar.

canim benim yaaa uzulme bende senin gibi umutsuzken simdi buraya degerimi yazabiliyorum sende yakinda yazacaksin canim icimden bir ses boyle diyor :))

Back