• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar bana gerçekten abla gibi fikir verirmisniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gurbet4231

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
130
46
18
Adetim bittiği gün eşimle ilişkiye girdik ondan 3 gün sonra hastaneye gittim enfeksiyon için ilaç tedavisi uygulandı nedense belki imkansız ama o ilaçlara rağmen hamile kalmışım gibi hissediyorum eşim yarın 3 aylık yurtdışı görevine gitcek acaba test alıp yapsam mı erken gebelik testi yada hiç almıyım mı negatif mi çıkar sonuç ben istediğim içinde öyle hissetmiş olabilirim

Bende bu ay enfeksiyon için fitil kullandım ama yumurtlamamdan önceydi. Doktorum problem olmayacağını söyledi. İçini ferah tut. Olabilir neden olmasın bende ümitliyim bu aydan inşallah ikimizde güzel haberi alırız 💐

Adetim bittiği gün eşimle ilişkiye girdik ondan 3 gün sonra hastaneye gittim enfeksiyon için ilaç tedavisi uygulandı nedense belki imkansız ama o ilaçlara rağmen hamile kalmışım gibi hissediyorum eşim yarın 3 aylık yurtdışı görevine gitcek acaba test alıp yapsam mı erken gebelik testi yada hiç almıyım mı negatif mi çıkar sonuç ben istediğim içinde öyle hissetmiş olabilirim
Tamam sağolasın 😅

Gecikince test yap

Bende bu ay enfeksiyon için fitil kullandım ama yumurtlamamdan önceydi. Doktorum problem olmayacağını söyledi. İçini ferah tut. Olabilir neden olmasın bende ümitliyim bu aydan inşallah ikimizde güzel haberi alırız 💐
Test yaptın mı gecikme oldu mj

IMG_20201212_232359.webp
kalp olanlar ilişki olanlar adetim 2 gün gecikti hala test yapmadım beyaz akıntı geliyor yapıp ta hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Gecikti diyorsun ama bekle o zaman 3 gün gelmezse kan testi kesin sonuç verir
Bende öyle düşünüyorum toplamda 5 gün gecikme olsun kan testi yaptırıyım diyorum ama merakta ediyorum şimdi bide yoksa insan ister istemez üzülüyo

Back
X