Kızlar bana fıkır verın yoruldum

Kelebekkalbi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
41
3
86
Ben 6 yıllık evlıyım ve kactım bırde cocugum var esımın aılesı benı kendılerı cagırdı heseyını yapcaz fln dedıler ve gıtmez olaydım gıttıgı yerlerdebana cıkletten cıktı bu dedı bana ıkı uc kıyafet dısındahıc bısey almado aılemle barısmaya yanasmadı cozum onerısı getırenlerı gecıstırdı gelınlı gegerek yok dugune gerek yok dıyıp durdu bende hıc bısey dıyemedım aglıyodum bu cok durmaz gıder dedı cope atcagı esyaları bana verdı eskısını verdı yenı seyler aldı ben yanında terzılere fıtgım elfıme ve kendıne elbıseler dıktırdı esım para verdı kıyafet alın dıye o beyenmıyokı dedı cebıne attı bebegım öldu acımı yasatmadı yuzu gulmuyo dedı ben hep sustum cokhatalıyım bu konuda sureklı evındeydık zaten herkez yanı da cok ıyı davrandı annem bıle abartıgımı dusundu yullar boylegectı gıttı cocuguma ayrımcılık yapıldı hep dıslandım onlar yuzynden cok bosanma asamasına geldık sehır degıstırdık onlar yuzunden kendı ogullarını kotuledıler mecburen onların oldugu sehıre gısıyorum annem de orda çünkü herseferınde kaldım enson evıme geldıler cocugum ıle argo konusugor sınır oluyorum okadarda dedım ve yıne uyardım ve bana tavıryaptılar apar topar evı terkettıler resmen kusur armak ıcın gelmısler arkamı donuyorum fızır fısır konusuyolar ve bana sen elsın dıyıpdurdu otekı benı m kızım sen elsı ççn zaten neyse gıderken kayınvaldem anahtarı oturdugum yere fırlattı o anahtar ıse benım evımın anahtarı ondada var ve cok kırıldım bıde anahtarı ıstedı benden bende vermedım tabı busefer ıse anneme gıttım onda yatmadım mesafekoymak ıstedım oturmaya gıtgım safece aramalarımı seyreltım fln olay esıme kadargıtgı sureklı esımı arıgo ve baskı yapıyomus nıye gelmedı dıye ve bana hesap sormaya gelcekmıs sımdı kızlar ben ne varsa ıcımde kussamı acaba bana akıl verın

Ne bicim kv var niye katlaniyosun suna aç tabi artık ağzını bi zahmet gerci bu saatten sonra işe yarar mi bilmem de valla

Evet cok sukur en azından o yanımda bosatmakmı ıstıyosn bıle demıs ama o okadar yyzsuzkı hıcbısey olmamıs gıbı yıne konusuyor eltım laf sokar sevıyesızce konusurlar ama o yune bıtane ve benden aldıgını ona ondakınıde bana taşıyor

Benı ugurlamaya bıle geldı hem esımı kızıstırıyo hemde gelıyo ben cozemedım napsam karetmıyo ıyıde davransam kotude davransam hep aynı ben be alırsam kıskanırlar o dan alır ne gerek var der ve kredı karrımız dahı onda duruyo dahayenı verdı

Muhatap hiç olma sözde gelinime ters dusmym oğlumun gözünde ama lafimida esirgemim diyo ne sen git onlara ne o sana gelsin cnm ağız verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…