• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bana fikir verin acil!!

Yayburcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
22
1
1
26
Evlendim 4 ay sonra birgün kendi annem beni aradı kaynanam annemi aramış bileziklerimi istiyorlarmış ayıp olmasın diye benden önce annemden izin almış neyse annem aradı bileziklerini istiycekler dedi bende eşimi aradım veremem dedim sen bilirsin onlar senin dedi bi baktım kapı çalıyo kaynanamla kayınpederim gelmiş ama çok üzgünler boyunlarını büktüler kızım zor durumda olmasak gelmezdik ama eline düştük dediler 3 tane bilezik istediler ben tabiki kıyamadım ve verdim aradan 1 ay geçti kalan 2 bileziğide aldılar iki ay sonra geri vericez dediler ama 1 sene oldu şimdide bana seneye diyorlar ama durumları bozuldu kendilerine ev yapcak paraları yok altında aldı başını gidiyo böyle devam ederse hiç alamıycaklar ne yapmalıyım sizce biliyorum onlardada yok ama ben napabilirim benim ne suçum var ki bana bi fikir verin

Ne yapılması gerektiğini onların düşünmesi lazım.

Şu durumda ben kalsam kredi çeker altınları öderim.

En azından sabit duran bir borcu öderim.

Gittikçe tırmanan bir deger üzerinden borçlanmayacak kadar aklım selim çünkü.

Bu bir çözüm yolu yok. Arzu ederseniz krediyi bi teklif edin ama bir çare arıyor olsalar akıllarına gelirdi bence.

Belki de altınları unutmanız daha kestirme bir yoldur.

Durumları kötüymüş istemişler canım elbet verirler anne baba hakkı ödenmez eşini buyutmusler büyüyene kadar neler çekmişlerdir dimi senin annen baban olsa vermezmisin zaten zor durumda olmasalar istemezler sende haklısın ama dünya malı ya bu kadar düşünme benim fikrim tabi bu huzurun eşinle mutluysan gerisi Faso fiso elbet te durumlari düzelir kendilerini toparlarlarsa istersin ozaman

Durumları kötüymüş istemişler canım elbet verirler anne baba hakkı ödenmez eşini buyutmusler büyüyene kadar neler çekmişlerdir dimi senin annen baban olsa vermezmisin zaten zor durumda olmasalar istemezler sende haklısın ama dünya malı ya bu kadar düşünme benim fikrim tabi bu huzurun eşinle mutluysan gerisi Faso fiso elbet te durumlari düzelir kendilerini toparlarlarsa istersin ozaman
Durumları duzelmıs araba almıslar kendilerine, kaynının borclarını falan kapamıslar, konu sahıbıne bilezikler vermemısler.
Altın su zamanda fasa fiso denecek bısey degıl.

Durumları duzelmıs araba almıslar kendilerine, kaynının borclarını falan kapamıslar, konu sahıbıne bilezikler vermemısler.
Altın su zamanda fasa fiso denecek bısey degıl.
He durumları düzelmişse durum başka tabi ben hayla durumları yok sandım eğer durumları düzelmiş araba alabilmislerse isterdim tabi

Hiç vermemeniz gerekirdi. Sanırım bilezikleri de geri alamayacaksınız. Bence bir kere eşin konuşup istemeli bakalım eşinize ne diyecekler.

Genelde Erkek aileleri, Altınları Gelinden çirkeflikle alır.
Sizinkiler mazlumu oynayarak almışlar

Böyle geri almak daha zor ama bence birebir söyleyin ve alın altınlarınızı yoksa ileride almadığınıza çok pişman olursunuz.

Back