Kızlar bana dua eder misiniz

Rabbim hayırlısı ile sağlıkla bebişinize kavuşmayı nasip etsin

Sorun olsa dert olmasa ayrı dert. İnsan gerçekten bu süreç içerisinde çok yıpranıyor. Bu da negatif etki olarak dönüyor, vücut stresten hiç çıkmıyor. Bazen gerçekten salmak gerekir. Yapabiliyorsan onu dene. Benimde umutlarimin tükendiği zaman nasip oldu. Allah sana da en kısa sürede hamilelik haberini alıp kucağına almayı nasip etsin

Maşallah Allahım sana bağışlasın miniği Evet herkes öyle söylüyor sal biraz diyor ama inan ki olmuyor pilatese gidiyorum spora gidiyorum ev işi yemek derken yine de hep aklımda salamadım bir türlü Bazen çok üzülüyorum sonra diyorum daha 2.5 sene oldu insanlar 10 yıl 15 yıl sabırla bekliyor kendime kızıyorum fakat sürekli bir hamilelik haberi sürekli kaynanamın arayıp eeee yok mu hala bişey demesi benden sonra evlenen görümcemin 2. Çocuğu doğurması üstüne bana bizde sıkıntı yok hemen olur diye imada bulunması çok yıpratıcı süreç rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın

Canim senin icin dua ederim ama sana birsey soyleyim delailul hayrat diye bir salavat kitabi var cubbeli ahmet hocanin onu alip kirkgun kirk hatim yapmani oneririm insallah en yakin zamanda bebegine kavusursun uzulme

Asla ümidini kesme bende bu yolda emek verenlerdemin rabbim nasip edecek birgün bizlerede inşallah sadece biraz daha sabır etmemiz lazım

Aynı kaynana bendede var. Gerçekten o bozuyor en çok insanın psikolojisini. O strese sokuyor seni çok iyi anlıyorum. Bana da 4 senede nasip oldu o da tüp bebekle. Umudunu kaybetme elbet olacaktır. Allah bir şeyi geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Ben hep buna inandım sende inan

Merhaba, bizim de sebepsiz infertiliteydi ben de sizin gibi sorun olsa düzeltirsin sonra umut edersin diye düşünürdüm, her şeyimiz aşırı iyiyken yıllarca olmadı, 7. Yılımızda ilk tüp bebek tedavisinin ikinci transferinde şükür pozitifi gördük şimdi oğlum 8.5 aylık

Tez vakitte sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim dileyen tüm kadınlara, bu yolda uzun süre beklemiş biri olarak hala dualarım hep anne olmak isteyenlere

Emel bütün kalbımle diliyorum “ Allah sana bu sene içinde aklen,ruhen ve bedenen saglıklı , hayırlı, uzun ömürlü bir evlat nasip versin amin “
Müslümanın baska insana ettiği dua kabul olurmus sen de benim için dua eder misin bekarım yumurta toplatacagım bana zarar vermeyecek sonradan pişman olmayacağım doktoru hastaneyi secmem için

Biz de sebepsiz infertiliteyle mücadele etmiş çok genç bir çiftiz. Aslında her şey iyi olunca şansımız da yüksek oluyor, biz de ikinci denememizde çift embriyo transferiyle pozitifi gördük. Sizin için de dua edeceğim, tüp bebekle ihtimal çok çok yüksek unutmayın yorgunluğunuzu ve umutsuzluğunuzu çok kısa süre önce yaşadım, sizi çok iyi anlıyorum.

Amin Allahım sizlerden razı olsun güzel anneler anne adayları rabbim olmayanlara hayırlı evlatlar nasip etsin beni de içine dahil etsin mesajların’dan cok duygulandım gerçekten

Merhaba ya emin olki sen tek öyle deilsin o yüzden ümidini hiç kaybetme bazen bende senin gibi düşünüyorum sorun yok neden olmuyor diye bizimde hiç bir sebep yok aksine herşey çok iyi bütün tedavi yöntemlerini denedik aşılama en son iki tüp bebek onlarda çok iyi giderken yine olmadı bende yedi yıldir bekliyorum Allah büyüktür

Canım seni çok iyi anlıyorum ben de hep öğle diyorumbizde de aynı durum her şey çok iyi bir sorununuz yok diyorlar doktorlar, peki neden olmuyor?!insAllah eylülde aşılama yapıcaz hayırlısıyla olur bu defa Allah isteyen her kese anne baba olmayı nasip etsin inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…