- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 23
- 29
- Konu Sahibi AnneveBebek0
-
Rabbim hayırlısı ile sağlıkla bebişinize kavuşmayı nasip etsinTamamen umudumu kaybettim sebepsiz infertilite denilen illet çok berbatmış. Sorun olsa sorunu çözme adına tedavi olurduk ama yok yok yok kızlar kimin duası kabul olur bilinmezmiş anne olmayı çok istiyorum dua eder misiniz bana emel ismim
Sorun olsa dert olmasa ayrı dert. İnsan gerçekten bu süreç içerisinde çok yıpranıyor. Bu da negatif etki olarak dönüyor, vücut stresten hiç çıkmıyor. Bazen gerçekten salmak gerekir. Yapabiliyorsan onu dene. Benimde umutlarimin tükendiği zaman nasip oldu. Allah sana da en kısa sürede hamilelik haberini alıp kucağına almayı nasip etsinTamamen umudumu kaybettim sebepsiz infertilite denilen illet çok berbatmış. Sorun olsa sorunu çözme adına tedavi olurduk ama yok yok yok kızlar kimin duası kabul olur bilinmezmiş anne olmayı çok istiyorum dua eder misiniz bana emel ismim
Maşallah Allahım sana bağışlasın miniğiSorun olsa dert olmasa ayrı dert. İnsan gerçekten bu süreç içerisinde çok yıpranıyor. Bu da negatif etki olarak dönüyor, vücut stresten hiç çıkmıyor. Bazen gerçekten salmak gerekir. Yapabiliyorsan onu dene. Benimde umutlarimin tükendiği zaman nasip oldu. Allah sana da en kısa sürede hamilelik haberini alıp kucağına almayı nasip etsin
Canim senin icin dua ederim ama sana birsey soyleyim delailul hayrat diye bir salavat kitabi var cubbeli ahmet hocanin onu alip kirkgun kirk hatim yapmani oneririm insallah en yakin zamanda bebegine kavusursun uzulmeTamamen umudumu kaybettim sebepsiz infertilite denilen illet çok berbatmış. Sorun olsa sorunu çözme adına tedavi olurduk ama yok yok yok kızlar kimin duası kabul olur bilinmezmiş anne olmayı çok istiyorum dua eder misiniz bana emel ismim
Asla ümidini kesme bende bu yolda emek verenlerdemin rabbim nasip edecek birgün bizlerede inşallah sadece biraz daha sabır etmemiz lazımTamamen umudumu kaybettim sebepsiz infertilite denilen illet çok berbatmış. Sorun olsa sorunu çözme adına tedavi olurduk ama yok yok yok kızlar kimin duası kabul olur bilinmezmiş anne olmayı çok istiyorum dua eder misiniz bana emel ismim
Aynı kaynana bendede var. Gerçekten o bozuyor en çok insanın psikolojisini. O strese sokuyor seni çok iyi anlıyorum. Bana da 4 senede nasip oldu o da tüp bebekle. Umudunu kaybetme elbet olacaktır. Allah bir şeyi geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Ben hep buna inandım sende inanMaşallah Allahım sana bağışlasın miniğiEvet herkes öyle söylüyor sal biraz diyor ama inan ki olmuyor pilatese gidiyorum spora gidiyorum ev işi yemek derken yine de hep aklımda salamadım bir türlü Bazen çok üzülüyorum sonra diyorum daha 2.5 sene oldu insanlar 10 yıl 15 yıl sabırla bekliyor kendime kızıyorum fakat sürekli bir hamilelik haberi sürekli kaynanamın arayıp eeee yok mu hala bişey demesi benden sonra evlenen görümcemin 2. Çocuğu doğurması üstüne bana bizde sıkıntı yok hemen olur diye imada bulunması çok yıpratıcı süreç rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın
Rabbim sana hayırlı evlatlar versin canımTamamen umudumu kaybettim sebepsiz infertilite denilen illet çok berbatmış. Sorun olsa sorunu çözme adına tedavi olurduk ama yok yok yok kızlar kimin duası kabul olur bilinmezmiş anne olmayı çok istiyorum dua eder misiniz bana emel ismim
Merhaba, bizim de sebepsiz infertiliteydi ben de sizin gibi sorun olsa düzeltirsin sonra umut edersin diye düşünürdüm, her şeyimiz aşırı iyiyken yıllarca olmadı, 7. Yılımızda ilk tüp bebek tedavisinin ikinci transferinde şükür pozitifi gördük şimdi oğlum 8.5 aylıkTamamen umudumu kaybettim sebepsiz infertilite denilen illet çok berbatmış. Sorun olsa sorunu çözme adına tedavi olurduk ama yok yok yok kızlar kimin duası kabul olur bilinmezmiş anne olmayı çok istiyorum dua eder misiniz bana emel ismim
Allah hayırlısını en doğru zamanda nasıp etsin.Tamamen umudumu kaybettim sebepsiz infertilite denilen illet çok berbatmış. Sorun olsa sorunu çözme adına tedavi olurduk ama yok yok yok kızlar kimin duası kabul olur bilinmezmiş anne olmayı çok istiyorum dua eder misiniz bana emel ismim
Rabbim sabır versin. Dua edeceğim.Tamamen umudumu kaybettim sebepsiz infertilite denilen illet çok berbatmış. Sorun olsa sorunu çözme adına tedavi olurduk ama yok yok yok kızlar kimin duası kabul olur bilinmezmiş anne olmayı çok istiyorum dua eder misiniz bana emel ismim
Merhaba ya emin olki sen tek öyle deilsin o yüzden ümidini hiç kaybetme bazen bende senin gibi düşünüyorum sorun yok neden olmuyor diye bizimde hiç bir sebep yok aksine herşey çok iyi bütün tedavi yöntemlerini denedik aşılama en son iki tüp bebek onlarda çok iyi giderken yine olmadı bende yedi yıldir bekliyorum Allah büyüktürTamamen umudumu kaybettim sebepsiz infertilite denilen illet çok berbatmış. Sorun olsa sorunu çözme adına tedavi olurduk ama yok yok yok kızlar kimin duası kabul olur bilinmezmiş anne olmayı çok istiyorum dua eder misiniz bana emel ismim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?