Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamakızlar bana da bi el atıverin çok kararsızım resimli
saçım böyle kalmalı mı dip röfle mı yaptırmalıyım yoksa daha canlı bi renge boyasam mı?? kararsız kaldım bal köpüğü ya da kahve köpüğü ya da altın karamel düşünüyorumkaydirigubbakcemile2
canım teşekkür ederim eşimde röfle de ısrarlı ama ben 5 yıldır hep röfle sıkıldım bırraz zemuszemusdeğişkilk olsun istiyorum hiç bişi yapamasam röfle tonunu değiştiricem:)
teşekkürler kızlar doğrusu şaşırdım genelde yaşlı gösteriyo senı derler amazemuszemus tonunu bende beğenıyorum ama değişiklik olsun diye boyatsam mı diye düşündüm. kendım boyamıyorum kızlar zaten kendı doğal saçım çok koyu değil kumralım.kendi saçımın üstüne röfle var dip boya ya da başka boya falan yok.ama 5 yıl oluyo başka hiç bir şey yaptırmadım:sm_cool: röfle üstüne röfle olunca bu tona kadar açıldı :sm_cool:
tatlım saç rengine bayıldım(dık).. 5 sene olmus sıkılman doğal..karamel olabılr.taban açık olduğu için çokta tatlı durur.röflenin yaşlı gösterdiğini söylüyolarmış..sanmıyorum öyle olduğunu ama daha açık bi renk deneme.hani röflede açık ya değişiklik olsun diye karameli düşünebilirsin bence.koyu renk deneyip yakışmazsa ya da hemen sıkılır dönersen yazık saçın yıpranır...Bi renge karar verir boyatırsan foto isteriz ona göre
kişisel fikrimi söyleyim, saç rengini çok beğendim,saçlarında çok sağlıklı görünüyor. ama sen illaki bi değişiklik yapmak istiyosan bal köpüğüne boyat, böylece istediğin değişikliği yapmış olursun, hem beğenmezsen hemen röfleye çevirme imkanın olur...