Kızlar bana bir akıl verin??

Beril32

Karışık
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
785
25
Kızlar önceden de konu açmıştım.Kaynım 8 ay önce evlendi.Zaten 2 Kardeşler nişan da düğünde hiçbirşeye karıştırmadı eltimin tarafı zaten ben de karışmam.Zaten pek adetleri bilmem.Kınayı yenge yakarmış kv de bişey demedi eltimin annesi kınada bana ağır laflar dedi bişey bilmiyorsun miye geldin falan diye bend sessiz. Kaldım büyük diye cevap vermedim.Düğünde falan annesiyle konuşmadım kırıldım çünkü .evlerimiz karşılıklı annesi geldiğinde hoşgeldin falan demiyorum diye Eltim beni hep kv şikayet etti.Yine sustum.Gene eltime kötü davranmadım.Ama geçen hafta eltimin abisi evlendi.bütün akrabalarımıza davetiye var sadece ben ve eşim davet edilmedik.Eşim çok kırıldı.Bende aynı şekilde kaynımda eşinin tarafına uydu.Nasıl davranmak gerekir hiç bişey demedim.Susuyorum.eltim ile bıundan sonra konuşmamayı düşünüyorum.Sizlerinde değerli fikirlerini almak istiyorum.??

dugun sahibiyle kusmussunuz davetiye vermemesi normal
ama kocanin kabahati ne
siz bundan sonrada konusmayin en iyoisi, ama eltinle yuzyuze bakiyorsun esin kardesinden de olmasin sonra

karisik bi durum

dugun sahibiyle kusmussunuz davetiye vermemesi normal
ama kocanin kabahati ne
siz bundan sonrada konusmayin en iyoisi, ama eltinle yuzyuze bakiyorsun esin kardesinden de olmasin sonra

karisik bi durum
Sağol canım insan yedi kat ele davetiye veriyor.Dediğiniz gibi eşim herkesle iyidir hatır sorar eşimede benim yüzümden verilmiyor.

Eltinin abisinin düğününde ne işiniz var her şeyden önce? Size çok uzak değil mi?

Uzak akraba bile değil. Kırk kat yabancı mı diyorlar ne işte ondan
Tamam da canım halalara teyzelerimiz davet ediliyor sadece biz davet edilmiyoruz:)

Kızlar ayrıca eltimin annesi demediği lafı bırakmadı bana ben bişey demedim.Kötü olmadım sadece konuşmadım

Cevabınızı zamanında vercektiniz sessiz kalmak işe yaramıyor bazen.
Bundan sonra yapmanız gereken araya mesafe koymak.
Bırakın çağırmasınlar ya dıdının dıdısının düğününe gitmeseniz ne olur boşverin kafa bile yormayın.
Çözülecek bir mesele olsa o ayrı ama tamamen saçma bir mesele yüzünden canınızı sıkmışlar hiç umrunuzda olmasın.

Sağol canım yapılan saygısızlığı hazmedemiyorum.Mesafe zaten koydum.Ben iyi olmak isterdim ama onlar istemedi ne yapabilirim

Sağol canım yapılan saygısızlığı hazmedemiyorum.Mesafe zaten koydum.Ben iyi olmak isterdim ama onlar istemedi ne yapabilirim

Boşverin hiç sıkmayın canınızı. Akrabalar sorarsa neden yoktunuz diye bilmem sorun değil gerçi deyin. Oldukça rahat davranın önemsemeyin. Başkaları için ailenizin huzurunu bozmayın yeter.

Boşverin hiç sıkmayın canınızı. Akrabalar sorarsa neden yoktunuz diye bilmem sorun değil gerçi deyin. Oldukça rahat davranın önemsemeyin. Başkaları için ailenizin huzurunu bozmayın yeter.
Haklısın canım:)eltime nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum işte sorun orda ?

elti olunca napmak lazim mis ? bizim millette kizini kocaya verdi mi, bekliyor ki karsi taraf el pence divan dursun. sanirsin saraya sultan geliyor tellahim ya !

Reactions: anu

Önceki konularınızı okuyup geldim, eşiniz kırılacağına zamanında herkese sizi savunsaydı. Yapacak bir şey yok, eltinin kardeşinin düğününe gitmemek dünyanın sonu değil nasıl olsa. Bundan sonra da size biri laf ederse karşılığını verin, saygıdan susmak diye bir şey yok, sen ne biçim eltisin adet bilmiyorsun diyene, sen de kızını bilmediğin aileyle evlendirmeseydin diye verin cevabınızı geçin. Karşılıklı oturmanız kötü tabi ama kafanız rahat olursa eski olayları kafanızda döndürüp durmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…