Sağol canım insan yedi kat ele davetiye veriyor.Dediğiniz gibi eşim herkesle iyidir hatır sorar eşimede benim yüzümden verilmiyor.dugun sahibiyle kusmussunuz davetiye vermemesi normal
ama kocanin kabahati ne
siz bundan sonrada konusmayin en iyoisi, ama eltinle yuzyuze bakiyorsun esin kardesinden de olmasin sonra
karisik bi durum
olurmu hisim olunmus ,kitk kat yabanci deilkiEltinin abisinin düğününde ne işiniz var her şeyden önce? Size çok uzak değil mi?
Uzak akraba bile değil. Kırk kat yabancı mı diyorlar ne işte ondan
Tamam da canım halalara teyzelerimiz davet ediliyor sadece biz davet edilmiyoruz:)Eltinin abisinin düğününde ne işiniz var her şeyden önce? Size çok uzak değil mi?
Uzak akraba bile değil. Kırk kat yabancı mı diyorlar ne işte ondan
Çeyrek cebinizde kalmış işte daha neTamam da canım halalara teyzelerimiz davet ediliyor sadece biz davet edilmiyoruz:)
Sağol canım yapılan saygısızlığı hazmedemiyorum.Mesafe zaten koydum.Ben iyi olmak isterdim ama onlar istemedi ne yapabilirimCevabınızı zamanında vercektiniz sessiz kalmak işe yaramıyor bazen.
Bundan sonra yapmanız gereken araya mesafe koymak.
Bırakın çağırmasınlar ya dıdının dıdısının düğününe gitmeseniz ne olur boşverin kafa bile yormayın.
Çözülecek bir mesele olsa o ayrı ama tamamen saçma bir mesele yüzünden canınızı sıkmışlar hiç umrunuzda olmasın.
Haha valla doğru :) İnadına çağıracam utandırmak içinÇeyrek cebinizde kalmış işte daha ne
Siz de onu çağırmayın madem bundan sonra.
Sağol canım yapılan saygısızlığı hazmedemiyorum.Mesafe zaten koydum.Ben iyi olmak isterdim ama onlar istemedi ne yapabilirim
Haklısın canım:)eltime nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum işte sorun orda ?Boşverin hiç sıkmayın canınızı. Akrabalar sorarsa neden yoktunuz diye bilmem sorun değil gerçi deyin. Oldukça rahat davranın önemsemeyin. Başkaları için ailenizin huzurunu bozmayın yeter.
Anlamadım sizi ??? Bana elpençe olsun istemem öyle bir isteğim yok .elti olunca napmak lazim mis ? bizim millette kizini kocaya verdi mi, bekliyor ki karsi taraf el pence divan dursun. sanirsin saraya sultan geliyor tellahim ya !
siz degildiniz kastim, kiz tarafi.Anlamadım sizi ??? Bana elpençe olsun istemem öyle bir isteğim yok .
karşılıklı birbirlerinin eltileri oldukları için, karışıyor iştesiz degildiniz kastim, kiz tarafi.
Pardon canım; aynen bana daha annem hep der sen alttan al erkek tarafıyla iyi geçin saygıda kusur etme diyesiz degildiniz kastim, kiz tarafi.
Kızlar önceden de konu açmıştım.Kaynım 8 ay önce evlendi.Zaten 2 Kardeşler nişan da düğünde hiçbirşeye karıştırmadı eltimin tarafı zaten ben de karışmam.Zaten pek adetleri bilmem.Kınayı yenge yakarmış kv de bişey demedi eltimin annesi kınada bana ağır laflar dedi bişey bilmiyorsun miye geldin falan diye bend sessiz. Kaldım büyük diye cevap vermedim.Düğünde falan annesiyle konuşmadım kırıldım çünkü .evlerimiz karşılıklı annesi geldiğinde hoşgeldin falan demiyorum diye Eltim beni hep kv şikayet etti.Yine sustum.Gene eltime kötü davranmadım.Ama geçen hafta eltimin abisi evlendi.bütün akrabalarımıza davetiye var sadece ben ve eşim davet edilmedik.Eşim çok kırıldı.Bende aynı şekilde kaynımda eşinin tarafına uydu.Nasıl davranmak gerekir hiç bişey demedim.Susuyorum.eltim ile bıundan sonra konuşmamayı düşünüyorum.Sizlerinde değerli fikirlerini almak istiyorum.??
Hahaha süpersin ya valla öyle püfff yaniikarşılıklı birbirlerinin eltileri oldukları için, karışıyor işte
elti nedir ya, kocamın kardeşinin karısı püffff