arkadaşlar öncelikle hepinize slmlar..a.s.Benim sözüm inşallah kurban bayramında olacak:Saruboceq: Kızlar ailem söz olmadan önce erkek tarafının bize gelip tanışmalarını istiyor direk gelip yüzük filan takamazlar herşeyin zamanı vardır diyolar.Buarada biz istanbuldayız onlar ise trabzonda .ılk başta erkek arkadaşımın ailesi bunu kabul ettiler ama dün fikirlerini değiştirmişler erkek arkadaşımı arayıp biz iki kere gel git yapamayız gelip yüzükleri takarız demişler ayrıca söz olmasın nişan yapalım demişler.Ama kızlar ben herşeyi söze göre ayarladım nişan daha ayrıntılı birşey şimdi başlasam bile yetiştiremem ben nişanımın yaza olmasını planlıyodum o yüzden ben de sinirlendim, erkek arkadaşıma ailene söyle kız isteyecekler kız tarafına uyum sağlamalılar biz onlara uyamayız dedim.Daha önce kendi akrabalarının düğünleri için kaç defa gelip gitmişler yani uzaklığı bahane ediyorlar bence. kafam çok bozuk sizce ben yanlış bir tepkimi vermişim.kendi kafalarına göre nişan yapıp oldu bittiye getirmek istiyolar gibi geliyor bana :çok üzgünüm:
Son düzenleme: