• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bana bi yardım edin ya :( :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi cigdemm87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
banada bakır kahve gibi geldi. ama o tonlara bakıncada daha farklı bişey çıkıyor ortaya. kafam karıştı :(

koyu kumral akaju bakır loreal boya cnm bence bu renk ıstedıgın renk..:teytey:

Eklentiler

• $27797.jpg
    $27797.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 84
palette 5-7 kumral bakıra da benzettim ama internette rengi bi garip görünüyo ben yeni aldım da ordan karşılaştırdım...

kesinlikle kumral bakır
ben kahve saçımın üstüne küllü sarı boyadım bu renk oldu

çok teşekürler kızlar.kuaföre boyatıcam saçlarımı nişan için.kumral abkır derim ozaman.şimdi ne renk çıkıcak emin değilim ya o yüzden panik yapıyorum emin olmak istiyorum.saçını kumral bakıra boyuyan varmı acaba aranızda?

bence kuaföre giderken istediğin rengin resmini de götür garanti olsun:):)

götürcem zatende ayrıyetten rengide biliyim istiyorum kafasına göre boyar sonrada kötü bi renk çıkar die korkuyorum.. ama şuan ağırlıklı olarak kumral bakır deniyor öyle yapıcam heralde.kızlar boyatınca resmimi koyarım karşılaştırırız...

bence de kesinlikle yanında götür fotoları..çünkü kuaförlerin boya isimleriyle piyasada satılan isimler birbirini tutmuyo ne yazıkki..göstermeden anlamayabilir kuaför..soora istemediğin bi renkle karşılaşma..mutlaka götür yanında resmi..

Back