Gelinlik Modelleri Kızlar bakın

Gelinliği diktirmediğini kimse iddia etmedi aslında. Bu gelinliğin bu kadar etmeyeceğini ve bu duruma inanmadığımızı ifade ettik. Dikkat edersen bu forumda herkes topic açabiliyor ve herkes yorum yapabiliyor. Bir konu açılması demek birilerinin gelip yorum yapması içindir.

Tamam sen 3500 liraya bu gelinliği diktir tatlım. Bu gelinliği bu forumda diktiren o kadar çok kişi varki. ama en fazla 750 TL vermişlerdir. Biz aradaki bu uçurumu anlayamadık ve görüşlerimizi açıkça bildirdik.

arkadaşlar 750 falan diyerek de uçmuş oluyorsunuz aslında, adam akıllı diken hiç biryer satılık gelinliği 1000 tl den aşağıya dikmiyor. normal fiyatlar 1200 - 1800 satılık dikimlerde, ben kaç gündür gelinlikçi geziyorum. 3500 tabi ki abartı ama 700- 800 diye de kendinizi kandırmayın.

kiralık 2500 mü 3500 e benim olur demişsinde satıyorsun zaten yine senin olmuycak.
çok gereksiz pahalı

ya bu da benim kisisel fikrim kişisel tercihim lütfen artık çok sıkıldım en sonunda gelinlik bittiğinde yani size fiş getircem o olacak ya anlamakta baya güçlük çekiyorsunuz adanalı arkadas varsa gitsin direk gelinlikçiye sorsun ben istediğim fiyata alırım istediğim fiyata satarım mademki satmak istiyorum wardır elbet bir bildigim vardır elbet bir sebebi ama herşeyde söylenmezki nekadar üstüme geldiniz ya tamam ben kimse yorum yapamaz demiyorum zaten doğal olan yorum yapılmasıdır burası sanal alem olabilir ama dikkatinizi cekerim karsınızdaki insan gercek ve lafınızın ne cagrısımlar yaptırdıgını gayet iyi biliyorsunuz pahalı dersiniz kazık yemişssin dersiniz bu fiyata kimse almaz dersinizde o ne öyle yok manken o kendisi gibi göstermeye çalışmış yok bu fiyat gerçek deil falan filan cok sıkıldım gercekten insanları neyle itam ettiğinize mümkünse dikkat edin en azından kendinize saygınız varsa..

belki benim maddi durumum iyi en iyisini istedigim için vermem gereken parayı verdim belki yolunda gitmeyen seyler oldu satmak zorunda kalıyorum heybeden laf söylüyorsunuz ya anlamıyorum insanları gercekten anlamıyorum

arkadaşlar degil 3,500 ytl ye gelincik...10,000 ytl bile gelinlikler var...modeline kumaşına ve diken kişiye göre değişir bu..gercekten niçin bu kadar üzerine gittiniz kızın

arkadaşlar degil 3,500 ytl ye gelincik...10,000 ytl bile gelinlikler var...modeline kumaşına ve diken kişiye göre değişir bu..gercekten niçin bu kadar üzerine gittiniz kızın

cok sukur gözleri gercekten acık birini görüyorum tesekkur ederim desteğin için

Haklısın tatlım bende gelinliğimi şu an 1700'e diktiriyorum ama bu gelinlik kk da çok rağbet gören bir model. bu sebeple diğer konulara bakarsınız diktiren arkadaşlar ne kadara diktirdiğini yazmışlar.

Bu kadar hiddete gerçekten gerek yok . Anlamakta güçlük çekmek gibi kelimelerde gerçekten hiç hoş değil. Ben seni samimi bulmuyorum ve argo bir kelime belirtmiyorum. Bu konuya bir daha yorum yazmak istemiyorum ama lütfen saygı çerçevesini biraz da kendi baş ucumuza asalım.

800 liraya gelinliğini diktirip aldı kuzenim ve sırf işleme taş
adanalı arkadas varsa gitsin direk gelinlikçiye sorsun ..

bende mersinde diktirdim gelinliğimi zaten ve söylemeyeyim dedim ama kuzenim gecen hafta evlendi gelinlikleriniz aynı 1000 liraya diktirmiş sana yalan söylüyorsun demiyorlar ama gerçekten durumunun iyi olması bilinen bir modele değerinden fazla para vermek anlamına gelmiyor

Doğru tespit arkadaşım...

Ben de 1500 liraya diktirdim, ama modeli götürdüğüm yerlerin hiç biri daha aşağı fiyat vermemişti... Ama şimdi düşünüyorum da belki daha çok vaktim olsaydı daha uygun fiyata da halledilebilirdi... Bazen pahalıya aldığımı düşünmüyor değilim... Kısmet işte... Ama 3500 liraya da Adana'da vakıflar çarşısında gelinlik diktirmezdim... O paraya Aysira ya da Akay'dan alırdım...
Ben 3000 liraya diktirilmiş bir gelinlik gördüm, benim ki kadar güzel değildi; bu sadece benim değil iki gelinliği de görenlerin ortak görüşüydü...
Hatta benim denediğim gelinliğin birisi için de 2500-3000 lira gibi bir fiyat verdiler ki bu pazarlık yapılmamış fiyat ben modeli diktirmeyeceğim için sadece fiyatı sordum geçtim... Hatta resmini ekleyeyim fikir olması açısından (tam bedenim değildi o nedenle biraz aşağıda kalmıştı, dekolteyi kapattım biraz)...

Eklentiler

• $Photo-0068.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 63
cnm bana göre fiyatı pahalı ama sana tavsiyem facede gelinlik 21 diye bir site var orada gelinliğini paylaş belki alıcı çıkar

1 günlük abartı :) ne kadar önemsenmiş insanın bilgi ilgi yaşam alanları daraldıkça önemsiz şeylere gereğinden fazla eğilebiliyor demek.

gelinlik fiyatlarından pek fazla haberim yok ama bana biraz fazla geldi.
tamam konu sahibi o fiyata almıştır ya da almamıştır ama bazı yorumlarda direkt suçlayıcı şekilde konuşulmuş, yalan söylediği ima edilmiş.
bu hoş olmamış bence.
sonuçta herkes bütçesine göre alır.
bana göre fazladır, konu sahibine göre çok da büyük bir para değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…