arkadaşlar degil 3,500 ytl ye gelincik...10,000 ytl bile gelinlikler var...modeline kumaşına ve diken kişiye göre değişir bu..gercekten niçin bu kadar üzerine gittiniz kızın
arkadaşlar 750 falan diyerek de uçmuş oluyorsunuz aslında, adam akıllı diken hiç biryer satılık gelinliği 1000 tl den aşağıya dikmiyor. normal fiyatlar 1200 - 1800 satılık dikimlerde, ben kaç gündür gelinlikçi geziyorum. 3500 tabi ki abartı ama 700- 800 diye de kendinizi kandırmayın.
ya bu da benim kisisel fikrim kişisel tercihim lütfen artık çok sıkıldım en sonunda gelinlik bittiğinde yani size fiş getircem o olacak ya anlamakta baya güçlük çekiyorsunuz adanalı arkadas varsa gitsin direk gelinlikçiye sorsun ben istediğim fiyata alırım istediğim fiyata satarım mademki satmak istiyorum wardır elbet bir bildigim vardır elbet bir sebebi ama herşeyde söylenmezki nekadar üstüme geldiniz ya tamam ben kimse yorum yapamaz demiyorum zaten doğal olan yorum yapılmasıdır burası sanal alem olabilir ama dikkatinizi cekerim karsınızdaki insan gercek ve lafınızın ne cagrısımlar yaptırdıgını gayet iyi biliyorsunuz pahalı dersiniz kazık yemişssin dersiniz bu fiyata kimse almaz dersinizde o ne öyle yok manken o kendisi gibi göstermeye çalışmış yok bu fiyat gerçek deil falan filan cok sıkıldım gercekten insanları neyle itam ettiğinize mümkünse dikkat edin en azından kendinize saygınız varsa..
800 liraya gelinliğini diktirip aldı kuzenim ve sırf işleme taşarkadaşlar 750 falan diyerek de uçmuş oluyorsunuz aslında, adam akıllı diken hiç biryer satılık gelinliği 1000 tl den aşağıya dikmiyor. normal fiyatlar 1200 - 1800 satılık dikimlerde, ben kaç gündür gelinlikçi geziyorum. 3500 tabi ki abartı ama 700- 800 diye de kendinizi kandırmayın.
adanalı arkadas varsa gitsin direk gelinlikçiye sorsun ..
800 liraya gelinliğini diktirip aldı kuzenim ve sırf işleme taş
bende mersinde diktirdim gelinliğimi zaten ve söylemeyeyim dedim ama kuzenim gecen hafta evlendi gelinlikleriniz aynı 1000 liraya diktirmiş sana yalan söylüyorsun demiyorlar ama gerçekten durumunun iyi olması bilinen bir modele değerinden fazla para vermek anlamına gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?