Gelinlik Modelleri Kızlar bakın

PeriLous

Iyi ki varsınız kızlarım..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
3.764
727
163
kızlar satmayı düşündüğüm bi gelinliğim var henüz ben bile giymedim ama bayramda giyeceğim kısmet olursa dşünen olursa anlaşabiliriz gelinliğim özel dikim

burdan link veremiyorum mesajlarım 100ü bulmadığı için isteyene mail olarak atabilirm resimlerini

Son düzenleme:
çok şükür ekledim resim

Eklentiler

• $gelinlik1.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 67
  • $gelinlik2.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
36 ve 38 bedene uyumlu canım ben 3500 e diktiriyorum fiyat olarak 2000 düşünüyorum

3.500 mü ne kadar pahalı gelinlikler yaa ben 10 ay önce 600 liraya diktirdim

modeli kullanılan kumaşı dikiş kalitesi hepsi birleşince 3500 çıkıyor ortaya o da bu okadar pazarlık yapılmış hali 1500e de vardı ama hiçbiri bu gelinliğin yerini tutmuyor çok gelinlikçi gezdim ama dikişini beğendiğim ve güvendiğim tek yer oldu ve diktirmeye başladım hemde tereddutsuz insan ömründe birkere giyiyor onunda en iyisinin olmasını istiyor en azından ben öyle istedim

Madem satacaktın keşke en baştan kiralık olarak diktirseydin.
Daha uygun olurdu fiyat.
Yine senin üstüne göre dikiyorlar, ilk sen giyiyorsun ama geri veriyorsun.
Mutluluklar...

canım tesekkur ederim iyi dileğin için kiralasam 2500 tl ödeyecektim sadece 1 gun giymek için 2500 tl vereceksem 3500 veririm benim olur

diktirdiğim gelinlikcinin dikişini görmenizi cok isterdim dogrusu

benim diktirdiğim yerde ünlü modellerin birebirini diken bir yer gerçi ben şatafatlı gelinlikleri sevmiyorum sadeydi benim gelinliğim dikişide kumaşıda çok iyiydi fotoğrafını götürdüm onlar dikti tek provayla hemde
umarım içine siner ama 3.500 cok gerçekten

Durust olacagim umarim alinmazsaniz ama cok pahaliya diktiriyorsunuz, ben yurtdisindayim ve Maggie Sottero'ya ayni gelinligin lavanta rengini diktirdim ozel olarak kina gecem icin, normalde gelinligin sadece 2 rengi var ve benim istedigim extreme oldugu icin extra odedim, buna ragmen $2400'a dikildi, ki size dikenlerin orijinaline ne kadar benzetecekleri de supheli, umarim odediginiz paraya deger.

:umursamaz:hayırlı olsun gülegüle giy canım yalnız anlamadım bişey var modeli koyarken niçin yüzünü kapatınkı o zaten manken sen değilsin maggie sottero modellerinde bir o gelinlik bir garip geldi doğrusu ayrıca gelinliği giymeden satmanda en ilginci zati maden bir kere giyeceksin o kadar para verdin bari biraz tut gelinline doy hiç değilse çok para verdim masrafımı çıksın diorsun hiç anlamadım doğrusu daha giymeden gelinlik satanda seni gördüm vallaCADIARZU

Son düzenleme:

Aynı şeyleri tam ben yazacaktım tatlım sen yazmışsın.. Kusura bakmayın ama bu gelinlik 3500 etmez.2500 de etmez Ben ne gelinlikler gördüm. Sanırım bu doğru fiyatları değil. Zaten mankenin fotolarını koyup yüzünü keserek sanki kendiymişcesine düşünce yaratmak bende kuşku uyandırdı.

Bu forumda aynı gelinliği diktiren arkadaşlarımız var çok çok makul fiyatlara diktirdiler. You know 'ında gelinliğini biliyorum çok güsel bir gelinlik ve 600 liraya diktirmiş.

Burada birbirimizi kandırmayalım

anlamadığım şey neden resimde mankenın yüzünü karaladın o manken zaten bütün sitelerde de var. ayrıca nasıl bi kumaşmış kı o 3500 istiyorlar benim gelinlik modelim de buna çok banziyor ki birsürü fransız güpürü kullanılacak 700 e diktiriyorum eskişehirde. bana abartı geldi fiyatı moda evlerınde hazır gelinlikler bile bukadar deil.

ben yorumumu bütün sayfaları okumadanyazmıstım anlıyorum kı benım gıbı düşünen bir sürü arkadaş varmıs.
kusura bakma canım samimi gelmedin

yani kızlar size yalan soyleyecek deilim ordan bir sahtekar gibimi gorunuyorum acaba ?

pahalıya diktirmiş olabilirm ama olan fiyatı bu sekerlerim :)
ne bilim ya orjinali o ya fotonun karaladım iste :)
istiyosanız karalamaan koyim ne değişecek acaba :)

ben kimsenin boğazına yapısmadımki alsın diye kızlar neden bukadar üstüme geldiniz anlayamadım tepkiniz neye cok merak ettim foto mak yok ama bulursam size yarın gelinliğin rsminide ceker getiririm (yarın provam var)

ya kusura bakmayın ama ben okadar aptal değilim bu mankene kendim görüntüsünü vermek isteyecek kadar yüzünü karalamadaki tek maksat ürünü bir nevi çalmış oluyoruz baskasının tasarımı ve aynısını baskasına diktiriyoruz bilmem anlatabildimmi ben gelinliğimi satmak istedim ve topic actım isteyen alır isteyen almaz bu böledir yani neyi zorluyosunuz bilemedim ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…