- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
modeli kullanılan kumaşı dikiş kalitesi hepsi birleşince 3500 çıkıyor ortaya o da bu okadar pazarlık yapılmış hali 1500e de vardı ama hiçbiri bu gelinliğin yerini tutmuyor çok gelinlikçi gezdim ama dikişini beğendiğim ve güvendiğim tek yer oldu ve diktirmeye başladım hemde tereddutsuz insan ömründe birkere giyiyor onunda en iyisinin olmasını istiyor en azından ben öyle istedim
:umursamaz:hayırlı olsun gülegüle giy canım yalnız anlamadım bişey var modeli koyarken niçin yüzünü kapatınkı o zaten manken sen değilsin maggie sottero modellerinde bir o gelinlik bir garip geldi doğrusu ayrıca gelinliği giymeden satmanda en ilginci zati maden bir kere giyeceksin o kadar para verdin bari biraz tut gelinline doy hiç değilse çok para verdim masrafımı çıksın diorsun hiç anlamadım doğrusu daha giymeden gelinlik satanda seni gördüm vallaCADIARZU
Aynı şeyleri tam ben yazacaktım tatlım sen yazmışsın.. Kusura bakmayın ama bu gelinlik 3500 etmez.2500 de etmez Ben ne gelinlikler gördüm. Sanırım bu doğru fiyatları değil. Zaten mankenin fotolarını koyup yüzünü keserek sanki kendiymişcesine düşünce yaratmak bende kuşku uyandırdı.
Bu forumda aynı gelinliği diktiren arkadaşlarımız var çok çok makul fiyatlara diktirdiler. You know 'ında gelinliğini biliyorum çok güsel bir gelinlik ve 600 liraya diktirmiş.
Burada birbirimizi kandırmayalım