- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.709
- 133
- 32
- Konu Sahibi minnie mouse
-
Valla şu son 1 2aydır saatlerini aksattım hep ilaç içmekten bıktım artık içesim gelmiyodu normalde akşam 9 da içmem gerek 1 de 2 de içtiğim oluyoduilacı düzenli kullandınız mı?
% 100 koruma saglamadıgını bildigini için sabah kan tahlili verip tahlil sonucu ile herşeyi çözebilirsiniz
Bide 3 günlük gecikmeyle kan tahlilinde çıkarmı ilk gebeliğimi 6 haftalıkken öğrenmiştim bilmiyorum o yüzdenilacı düzenli kullandınız mı?
% 100 koruma saglamadıgını bildigini için sabah kan tahlili verip tahlil sonucu ile herşeyi çözebilirsiniz
aynı hatayı yapmış biri olarakValla şu son 1 2aydır saatlerini aksattım hep ilaç içmekten bıktım artık içesim gelmiyodu normalde akşam 9 da içmem gerek 1 de 2 de içtiğim oluyodu
Saatlerini düzensiz aldım risk olur mu yinedeDuzenli hergun aldiysan bisey olmaz,ama 1 tane bile unutsan risk var.yarin eczaneden test al varsa cikar zaten
Ben her gün düzenli alırdım ama saatine dikkat etmezdim. Hamile kalmadım kullanırken yani.Valla şu son 1 2aydır saatlerini aksattım hep ilaç içmekten bıktım artık içesim gelmiyodu normalde akşam 9 da içmem gerek 1 de 2 de içtiğim oluyodu
Ayy gerçekten miiaynı hatayı yapmış biri olarak
sonucunda hamileligimi ilan etmiştim.
şimdi 6 yaşında küçük sultan
1 seneden fazladır kullanıyorum 2 aya kadar düzenli alıyodum sıkıldım içmekten artık aksattım inş hamile değilimdirBen her gün düzenli alırdım ama saatine dikkat etmezdim. Hamile kalmadım kullanırken yani.
Sen test yaptir,en iyi sonucu oyle ogren.ne desek bos simdiSaatlerini düzensiz aldım risk olur mu yinede
o % 100 de yi bozan kişilerden biri benimAyy gerçekten mii
Bende 1.5 yıl kesintisiz kullandım. Hiç aynı saatte almadım ama her gün içtim mutlaka. Bıraktığım ilk ay hamile kaldım. Siz yarın test yapın içiniz rahat etsin1 seneden fazladır kullanıyorum 2 aya kadar düzenli alıyodum sıkıldım içmekten artık aksattım inş hamile değilimdir
YAzz kullanıyorum ben bi bakıyım12 saat icinde alininca etkisi ayni oluyordu benim kullandigim markada. prospektusten bakin sizinkinde de illa ki bir pay vardir.
Yarında olmazsam gidecem artık mecburyani hiçbir korunma yönteminin %100 koruması yokki.yengem doğum kontrol hapı + kondomla korunurken hamile kaldı en son.siz saatleri de aksatmışsınız.bir kan verin sabah ilk iş sağlık ocağında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?